Водопроводни и електро услуги в София

1
Добави коментар
astakov
astakov

Ние, които сме част от екипа на 151 БГ ЕООД, искаме да изкажем нашите искрени благодарности на Вас, клиентите, които се доверявате на нашите услуги и ни помагате с всяка изминала година да подобряваме материална си база и качеството на услугите, които предлагаме. Изразяваме готовност да направим всичко по силите си, за да Ви предложим възможно най-адекватните цени и срокове за реагиране.

Като допълнение можем да кажем, че през изминавалата 2013 година успяхме да обслужим хиляди семейства с разнородни ВиК или електро проблеми от различни части на страната и като основни приоритети за новата 2014 година сме си поставили:

Оптимизиране на ценообразуването, за да сме в максимална полза на клиентите.

Увеличаване на броя на екипите с цел по-бързи и качествени услуги.

Заздравяване на взаимоотношенията с нашите доставчици и партньори, за да можете да се възползвате от най-добрите цени за резервни части и материали. 

Когато клиентите избират нашите услуги, ние сме задължени да гарантираме качествено и коректно обслужване, също така и предварителна информация за стойността на дадената услуга, преди започване на работа.

Дежурните оператори ще отговорят на Вашите въпроси учтиво и ще изпратят техник в удобно за Вас време, като Вие сами ще се уверите, че той ще пристигне при Вас възможно най-бързо в зависимост от текущия график и при извънредни ситуации, независимо от деня – делничен, почивен или национален празник.