Live Vitamins – живи витамини, течни мултивитамини

2
Добави коментар
vitaslim
vitaslim

Живи съставки + пълноценно усвояване = максимум ефект

Живите Витамини Live Vitamins са единствени по рода си. Те са многократно по-силни от обикновените витамини и дават видими и бързи резултати.

Това се дължи на подобрената формула, при която е запазена естествената биоактивност („живота”) на витамините и минералите. Специалната технология на производство (патентована технология Licaps® на Capsugel) пък гарантира максимално усвояване на полезните вещества в тялото, т.е. още по-добра ефективност.

Различните витаминно-минерални комплекси в състава на Live Vitamins допринасят за нормалната функция на:

Имунната система

Доказано ефективен за поддържане на силен имунитет е комплексът от желязо, мед, селен, цинк и витамините А, D, В6, В12 и С. Той прави Live Vitamins особено ценен през рисковите за здравето сезони.

Сърце и кръвоносна система

Комплексът от магнезий, калций, желязо, коензим Q10 и витамините В1, В2, В12, В6 и С във Live Vitamins допринася за поддържане на нормалната сърдечна функция и дейността на кръвоносните съдове.

Кости и стави

Калций, магнезий, мед, цинк, манган и витамините С и D са специалната част от Live Vitamins, която работи за доброто здраве на костите и ставите. Те осигуряват плътността на костите и нормалната функция на хрущяла. Допринасят за образуването на съединителна тъкан.

Тонус и енергия

Енерджи комбинацията на Live Vitamins включва желязо, магнезий, коензим Q10 и витамините В2, В6, В12 и С. Те помагат за намаляване на чувството на отпадналост и умора (дори в мускулите) и повишават тонуса.

Памет и концентрация

Нормалната функция на мозъка се поддържа от комплекса биотин, мед, йод, магнезий и витамините В1, В2, В6, В12 и С във Live Vitamins. Той подкрепя нервната система и психичната дейност.

Външен вид

За здравето и красотата на косата, кожата и ноктите Live Vitamins се грижи чрез коензим Q10, биотин, цинк, селен, манган, йод, мед и витамините А, С, Е и В2. Те поддържат нормалната пигментация и образуването на колаген. Елиминират свободните радикали и проявяват антиейджинг ефект.

Live Vitamins подкрепя още доброто зрение, здравето на зъбите и нормалния растеж и развитието на децата (допринася за нормалното протичане на метаболизма).

Как се пие Live Vitamins?

За възрастни по 1–2 капсули дневно. При деца над 3-годишна възраст – 1 капсула дневно.

Противопоказания: Не са известни. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

Търсете и в аптеките!