Защита от птици.

2
Добави коментар
braninsect.com
braninsect.com

Защита от птици.

Професионална защита от птици със съвременни препарати без аналог в България. Предлагаме услугата защита от птици, а също и продаваме препарати за прогонване на птици. Извършваме както еднократна борба с птици, така и предлагаме възможност за сключване на абонаментни ДДД договори според изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ). Дейността ни е регистрирана в Министерство на здравеопазването.

Защита от птици в градски условия.

Извършваме услугата защита от птици по тавани, прозорци, тераси, климатици, складове, паметници на културата и всякакви други места, където е необходимо да се извърши прогонване на  птици. Вижте подробно всичко за този препарат на страницата ни борба с птици.

От кои птици могат да ви предпазят препаратите ни?

Препаратите ни са подходящи за защита от повечето видове птици,  като гълаби, гугутки, врабчета, чайки, гларуси, лястовици, скорци (косове) и други видове птици.

Цени за защита от птици.

Минималната стойност на услугата по прогонване на птици от покриви, первази, тераси и други архитектурни елементи е 35.00 лв., а минималното количество препарат за борба с птици, от което може да се закупи от нас, е 0.500 л. и струва 48.00 лв.