DESIGNFLOOR | Трислоен паркет | Цени и декори трислойни паркети

2
Добави коментар
holz
holz

Съчетава в себе си всички предимства на паркета:- трайност: възможност за неколкократно циклене на дървесината и многократно реновиране на лаковото покритие.-  изцяло естествен, здравословен, екологичен, не се електризира.-  може да се залепи към основата.-  има разнообразна широчина на дъските на горния слой.-  представя неограничени възможности за аранжиране: подходяща е за класически и изискани интериори.

ПО КАКВО ТРИСЛОЙНИЯТ  ПАРКЕТ  СИ ПРИЛИЧА С ОБИКНОВЕНИЯТ ПАРКЕТ

-съединение click: дава възможност за изключително бърз монтаж без лепило, което значително ограничава възникването на процепи.-многослойна конструкция, лепена кръстато: стабилизира размерите и формата на дъските, значително ограничава податливостта на промени на размерите при промяна на температурата и влажността в помещенията: най-големите процепи са с размерите на косъм.-може да се полага върху подове с електрическо или водно подово отопление-като плаващ под може да се положи за 1 ден и веднага да се използва. -може да се демонтира и да се използва отново на друго място.-подходящ е съвременни интериори.

>>

С КАКВО ЕСТЕСТВЕНИЯТ ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ Е ПО-ДОБЪР ОТ КЛАСИЧЕСКИЯТ ПАРКЕТ

Монтаж Трислоен паркет

Почистване

Избор на паркет

>>

>>

>>

>>

>>

>>

Несъмнено подовата настилка е основният тон, който излъчва уют и настроението в домът и върху който ще се продължи цялостната идея на вашият интериор

Фирмата работи с клиенти по индивидуални проекти, извършва консултации на място. Фирмата запазва правото да променя цените при промяна на цената на суровините

Най-често срещаният въпрос е какъв цвят на пода да изберем. Дали по-подходящ ще е тъмният изразителен под или по-добре да изберем някакъв светъл вид дърво. Когато се замисляте какъв под да изберете, трябва да помислите не само за цвета на пода, но и за функционалните му качества и материала, от който е направен.

Изключително много мисъл и енергия е въплътена , за да се сътвори подова настилка, която да Ви доближава максимално до истинските неща.Техническото решение на предлаганите от нас подови настилки е съчетано с изчистени оригинални  декори  и изискани форми на паркетните дъски,което осигурява нейният изключителен неповторим и изящен видВсички клиенти са важни за нас защото вие сте нашата реклама и нашето лице.Затова ние държим да сме откровени с Вас и да ви предложим наистина качествена продукция-каквито са предлаганите от нас трислойни естествени паркети

Естествен трислоен паркет

email: [email protected]

Поради улеснението, която дава тази особена техника на монтиране, много клиенти си позволяват самостоятелно да монтират трислойният си паркет, но в този случай гаранцията на паркета не важи. При неправилен монтаж е възможно паркетните дъски да бъдат наранени или счупени. Освен това, поставянето на ламиниран паркет отнема значително по-малко време и усилие на паркетните специалисти, отколкото на неопитните хора. 

Вие може да подберете цвета на трислойният паркет, като той идеално да съвпада с цвета на вашите мебели. Можете да изберете под, който силно да контрастира, и да променя изцяло вида на помещението. Можете да създадете неповторим стил, съчетавайки няколко декора, за постигане на оптическо уголемяване на помещението, без да изглежда кичозно.

За почистването Вие може да използвате метла или прахосмукачка и влажен парцал. Запомнете – в никакъв случаи да не използвате абразивни препарати , а само  препарати, специално създадени за поддръжка на паркет. Тези препарати могат да са под формата на спрей или да се разтварят във вода преди нанасянето им върху пода. Този тип препарати се справят както със замърсяванията, така и с натрупването на статично електричество, което е основен причинител за натрупването на прах.

магазин София бул.Сливница зона Б-18 бл.4 0895790441, магазин Велико Търново ул.Ниш 7Б  0895790440

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ