Косев 2005 ООД І Дунапрен.Дунапренови матраци и дюшеци.Дунапрен цени

12
Добави коментар
holz
holz

Дунапрен – основен материал, използващ се във всички легла за мекота и комфорт. Дунапренът се използва в два вида плътност.Използва се главно в мебелната и автомобилната промишленост – за тапицерия на мебели и превозни средства, за матраци, възглавници, седалки, облегалки и др.;, за постелки, уплътнения, опаковки, изделия за бита и др.

Все по-далеч и в нашия бит, и в представите ни за удобно спане остават неизменните пружини и дюшеци, с които се продаваше всяко легло. С появата на матраците нещата се промениха дотолкова, че българският потребител дори се сблъсква със затруднението, което поражда един наситен пазарРазновидностите еднолицев и двулицев матрак се определят от основния материал, изграждащ тяхната структура. Такъв е и материалът- пенополиуретан (дунапрен)

Изработка на всякакви видове дунапренени изделия – матраци, възглавници, дюшеци

Дунапренови матраци

Листов материал и Гъби

Дунапренени дюшеци

Профилиран пенополиуретан

Матраците са продукти, които присъстват като неизменна част от бита на всеки човек. В помещението за сън хората се стремят да създадат обстановка, която да ги кара да се чувстват приятно. Закупуването на матрак е свързано с вземането на редица решения от финансов характер, качество, ортопедичност, анатомичност и ергономичност.

parket.megabyte.com

[email protected]

Косев 2005 ООД І Дунапрен.Дунапренови матраци и дюшеци