МИС СИЛИКОН ЛИЛИ ИВАНОВА ОБОЖАВА ДА Й МАЧКАТ ГЪРДИТЕ! (СНИМКИ) – 5 October 2011 – Лабежа

4
Добави коментар
hondas
hondas

Мис Силикон обожава да й мачкат гърдите! Логично, нали! Все едно фотомодел да не обича да се снима!

 

 

„Все пак за това са направени, за да има внимание, целувки, мачкане, а и най-важното – да може да нахраниш бебе”, разсъждава Лили Иванова относно пищните си форми, но допълва, че обича само мъжът до нея да ги мачка.

 

 

„Аз съм фенка от малка на Памела Андерсън. За мен една жена трябва да е като Барби, да има красиви форми”, казва красавицата в специално интервю за HotArena.net. Лили се гордее с тялото си и казва, че няма задръжки в леглото, стига мъжът до нея да е точният човек и да я предразположи.

 

 

Ако той е достатъчно находчив и знае как да подходи, с удоволствие Лили би го дарила с френска любов. Това ни провокира да я попитаме дали е добра в оралните ласки. Вижте сами какво ни отговори Лили Иванова в интервюто заГорещи момичета само в HotArena.net.

 

Лили Иванова: Бившият ми ме предлага на непознати!

 

 

Припомняме, че бившият мъж на Мис Силикон я набърка в грандиозен скандал, като заплаши да й вземе детето. Пред репортер на HotArena.net Лили разказа, че бившият й мъж Мартин Иванов разпространявал нейни снимки в порно сайтове.

 

 

По думите й, профилът й във Фейсбук е разбит, както и други нейни профили в социалните мрежи. Тя е установила, че много нейни снимки се подвизават в сайтове за запознанства, платена любов и порно сайтове, без нейно знание и съгласие.

 

 

Целта на бизнесмена била да я злепостави и да й отнеме родителските права по този начин. „Предлага на непознати мъже да спят с мен за 100 лв., за да може да извади разпечатки който да използва срещу мен в съда”, оплаква се Лили Иванова.

 

„Обидена съм много от неговото държание, каква ли не ме нарече в медийното пространство”, изплака моделката. Тя признава, че има грях, затова че е разделила Мартин Иванов със съпругата му, но след като той отново се е събрал с жена си, не разбира защо още се занимава с нея.