Чистачки на мазнини » Форум » Мнения | Fhl.bg

70
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

    По време на дългата зима, повечето мъже са склонни да не се тревожат за  коремната си преса. Тъй като и без това не могат да я видят.  А  когато лятото почука на вратата , се сещат,че малко са закъснели и всички хукват да тренират  .Ето защо ние открихме упражнение за коремна преса ,което нарекахме „чистачки”.Прилича на чистачките на предното ви стъкло нали?То ще ви помогне да изградите впечатляваща коремна преса,и когато изчистите мазнините през лятото ще имате пакет от шест перфектни  плочки  .
 
Начин на изпълнение
 
 
    Хванете се за лоста за набиране в надхват.Ширината на хвата е малко по-широко  от ширината на раменете. Вдиганете краката  нагоре към бара, докато не достигнат позиция  успоредно на пода  Подготвте  коремните си мускули и  завъртете краката на една страна, доколкото можете . Последвано от завъртане на другата страна. Това е едно повторение.През цялото време се стремите да задържите краката успоредно на пода .При завъртане ,когато коремните мускули са съкратени ,фиксирайте допълнително за секунда  така ще усилите ефекта от упражнението многократно.Направете 5-6 серии до отказ.Ако хвата ви е по-слаб, използвайте фитили за да се съсредоточите върху коремната преса. А не да мислите дали можете да се задържите толкова дълго на лоста.
 
 
Нуждаете се от нещо по-лесно?
 
Ако не можете да направите „чистачките” на  лост , опитайте  с  нещо по-лесно.
Легнете по гръб на пода с ръце на двете ви страни на 90 градуса и дланите надолу.Вдигнете краката, перпендикулярно  на пода . Сега изпълнявате  същото движение усукване, като „чистачките” .Задържайте в края на всяко завъртане.
 
от Sean Hyson
Fitness & Health lifestyle