Топ 11 на голи снимки от телефони на звезди! – 6 October 2011 – Лабежа

3
Добави коментар
hondas
hondas

1. Скарлет Йохансон

Изтекли в нета: 14 септември 2011 г.

Снимките на сексапилната Скарлет са последните от серията хакерски атаки срещу американските актриси. На две от снимките госпожицата се снима гола в банята, а на третата някой щраква сексапилното й дупе, докато чаровницата чете по прашки сценарий за филм. Още с изтичането си в мрежата фотосите блокираха някои американски сайтове. Появи се естествено и полемика дали са истински или фалшифицирани, но след като и ФВР се зае със случая, стана ясно, че второто е абсурдно.

2. Ашли Грийн

Изтекли в нета: Август 2009 г.

Сексапилна от глава до пети, 24-годишната вампирка от „Здрач“ стана по-популярна с голите си фотоси, попаднали незнайно как от компютъра й в ръцете на хакер-маниаци. Тук е видно, че Ашли обича много тялото си, за да позира така. За любителите на тънката й талия – Грийн играе и в последната част на „Здрач:Новолуние“, който скоро тръгва по кината.

3. Рене Олстед

Изтекли в нета: Март 2011

Рене е дълбоко неизвестна за нашите географски ширини, като изключим подрастващите, които са я мяркали в сериала „Тайният живот на една тийнейджърка“. След като видите какво прави, когато е сама пред домашната камера, едва ли ще я забравите. В нета има над 30 нейни снимки в провокативни пози, откраднати от телефона й. Някои са доста порнографски – на тях Рене се задоволява с вибратор. По-горните обаче са с най-добро качество и са от най-облечените.

4. Блейк Лайвли

Изтекли в нета: Май 2010

И досега не става ясно дали момичето на снимките е гаджето на Лео ди Каприо или някоя мацка, която много прилича на нея. Блейк Лайвли направо побесня, когато в мрежата се появиха тези голотии. Актрисата от „Клюкарката“ се кълне, че никога не би се снимала сама в банята, но дори на фотосите да не е тя, пак си струва да се замислим дали чаровната блондинка от екрана би изглеждала толкова добре, ако някога свали дрехите си публично.

5. Джесика Алба

Изтекли в нета: Ноември 2010

Горещата Алба винаги е твърдяла, че няма никакво намерение да се съблича на снимачната площадка. Това няма да я спре да се снима гола пред и за мъжа си. За нейно огромно съжаление обаче подобни лични снимки заляха миналата есен клюкарските сайтове в САЩ и Европа. На откраднатите кадри, тя фотографирира наедрялото си от втората бременност коремче. Джес показва й гърдите си.

6. Хейли Уилямс

Изтекли в нета: Май 2010

Има нещо в RnB певиците, които ги правят да изглеждат мръснишки. Но 23-годишната вокалистка на рок групата Paramore Хейли малко се пресили. Сладуранката се изтипоса по цици в доста мръснишка поза, за да се идфука на приятелите си в Туитър. Снимката обаче попадна в правилните ръце и гърдите на палавата Хейли видяха бял свят.

7. Майли Сайръс

Изтекли в интернет: Много пъти

Любимката на децата, която трябва да е за пример, всъщност e звездата с най-много голи снимки в интернет. Майли обича да се снима гола с телефона си от 15-годишна, като някои от позите са доста предизвикателни за една принцеса на Дисни. Последната серия с марката „личните снимки на Хана Монтана“ е от май месец тази година, когато лолитката документира как й правят ново пето тату. Ако иска да се предпази от по-нататъшни атаки, 18-годишната актриса ще се нуждае от по-сериозна защита на телефона си.

8. Риана

Изтекли в нета: Всяка година от известно време насам

Лични снимки на Риана има в интернет почти от неговото създаване. Най-популярната серия обаче е от 2009 г., когато мрежата буквално се нажежи от невероятно сексапилното тяло на певицата, която на кадрите може да бъде объркана с порно звезда. Гореща и секси Рири показа на света, че не е само някоя си с прекрасен глас. На личната фотосесия обаче кралицата на RnB-то е с кървясали очи, което е гаранция, че не е съзнавала какво прави.

9. Крис Браун

Изтекли в нета: Март 2011

Оръжието на R&B певецът стана достояние на света, след като бившата му приятелка (но не Риана), реши да сподели какво е изпуснала в Туитър. Снимката е правена от самия Крис пред огледалото. „Какво, по дяволите!?“, коментира певецът веднага след като голичкият му се завъртя в мрежата.

10. Парис Хилтън

Изтекли в нета: Много пъти

Всъщност палавата Парис стана известна точно заради голите си снимки (и видео, разбира се) които изтекоха в нета. Тя отрича да има нещо общо с това, но от далеч личи, че блондинката сама си пуска компромати. Тактиката е доста изтъркана, но за Хилтън е успешна, защото Гугъл вече позиционира снимките й на първо място в търсачката на фотоси с подобно съдържание.