Салони „Магама“ ни заредиха с красота » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вили Боршукова срещна любителите на добрата визия с Magama, Code Zero и Alcina. В рамките на три дни столичният The Mall се превърна в истинска арена на красотата. По покана на списание ELLE, в рамките на кампанията „Зареди се след сезона на отпуските”, Вили Боршукова и екипът й от салони MAGAMA показаха уменията си пред посетителите на мола и експериментираха с визията на по-смелите от тях. В специална бюти зона перукер номер едно в България представи актуални тенденции в коафьорството, демонстрация на перуки и професионални продукти.

В дните от 30 септември до 2 октомври всички посетители на The Mall имаха възможност да се възползват напълно безплатно от услугите на един от най-добрите коафьорски салони в България. Първият ден стилистите от салони MAGAMA начело с Вили Боршукова направиха демонстрация на различни перуки. Посетителите успяха да ги изпробват и да получат съвети за визията си. На следващия ден бяха демонстрирани прически с продукти на белгийската марка Code Zero. Един от нейните основатели – Енцо Риджио – бе наскоро в България и демонстрира новите тенденции за сезон есен-зима 2011-2012 г. в цветовете на косите. Клиентите задоволиха любопитството си, като се възползваха от много промоции на професионална козметика и тестери. В последния ден от коафьорското шоу Вили Боршукова, заедно с Пламен Велков представиха новата серия козметика за коса „Номер 1” на Alcina. През март т.г., по покана на арт тима на Alcina България, коафьорът Робърт Линдигер представи на специален семинар най-новите тенденции на марката.

Всички любители на добрата визия успяха да се насладят на професионализма на стилистите от салони MAGAMA. За комфорта и доброто настроение на посетителите се погрижи талантливият млад актьор Константин Лунгов, който също се включи в демонстрациите.