Изкусете половинката си с домашен стриптийз

41
Добави коментар
biliana
biliana

Всяка дама търси методи за да бъде предизвикателна и да е обект на сексуално желание в очите на своята половинка. Стриптийзът в домашна среда предизвиква положителен и възбуждащ ефект върху любимия човек. За да не претърпите пълен крах, е необходимо първо да се подготвите добре, защото стриптийзът не е прост танц, а изкуство. Чрез стриптийза можете да „кажете” всичко онова което искате, това е неписан език на тялото. Не трябва да си мислите, че всичко ще мине идеално. За това не претупвайте нещата, подгответе се, потренирайте, подберете най-възбуждащата хореография за танца си. В интернет има много клипове от който можете да почерпите идея.
Но не си мислете, че всичко ще стане от веднъж. Всяка подготовка изисква време, научете се да владеете тялото си. За целта ще ви е необходимо да сте сама, голямо огледало и подходяща музика. Танцувайте и се наблюдавайте в огледалото, така най-добре ще прецените какво ниво сте достигнали и дали сте готови с вашата изненада. Не необходимо да взаимствате всички движения на професионалните стриптизьорки, важното е да омаете половинката си с фатален поглед и движения на жена която познава своя чар на определени части от тялото си.

Стриптийза разкрива две неща, жената като обект на желание, но и като желаеща секс. Никой мъж не би устоял на това предизвикателство.
След като стигнете до момента да сте доволна от постигнатият резултат, едно от най-важните неща е да помислите за обстановката. Непременно се погрижете за осветлението, нека то да бъде разсейващо и успокояващо. Свещите особенно ако са червени са най-удачни за постигане на този ефект. Поставете ги из цялата стая, нека броят им да бъде съобразно големината на помещението. Подредете ги така, че да загатват светлината, спуснете щорите и готово. Хубаво е да се запалят и индийски пръчици, понеже ароматът им е възбуждащ. Романтичната обстановка е създадена.
Погрижете се за тялото си. Обърнете внимание на кожата и прическата си, непременно се епилирайте, не пропускайте педикюр и маникюр, грим който да не е крещящ и непременно тежък парфюм.
Следваща стъпка е избор на подходящо облекло. Ако нямате готов костюм за случая, задействайте въображението си.Може да се превлъплатите, като медицинска сестра, камериерка, сервитьорка, стюардеса и др. Дантелено бельо /задължително червено, тъмно розово или черно/, жартиери, корсети, дълги ръкавици, ботуши или обувки с висок ток тънък като игла. Дрехите задължително трябва да са от две части, къса пола с висока талия и красиво бюстие с много на брой дребни копчета. Важното е, дрехите да не могат да се събличат бързо. Косата трябва да е прибрана прилежно, за да има възможност с размах да се разпусне.
Поради липса на пилон, можете да си изберете подръчно такъв. Закачалка, чадър, стол, колона, дори и самият възлюбен. Ако има подходяща голяма и стабилна табуретка, може да се танцува и върху нея.
Докато танцувате, гледайте половинката си в очите, така ще забележите ефекта от танца върху него и ще сте наясно кога е дошъл соблюмния момент, за да преминете от прелюдията към същността.