МЪЖКИ ГРИВНИ И ГЕРДАНИ

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

Бижута за мъже навлязоха активно през последното десетилетие в модата като нов дизайн, модерен и елегантен, вдъхновяващ, мощен, и символично изразяващ сила и мъжественост.Един изцяло нов предизвикателен външен вид за мъжете предлагащ сила и мощ. Веднага след като един мъж започне да носи бижута, той никога няма да иска да спре ,причините за това са няколко:

1.Бижутата са чудесно допълнение  Бижутата за мъже са едно чудесно допълнение към всяко облекло.Една гривна може да подобри небрежното облекло,а гердана да освежи скучния костюм.Някой бижута дори могат да привлекат вниманието върху вас и да ви дадат онзи „опа“ зашеметяващ вид за женските очи.

2. Жените ги  обичат !

О, да! Жените обичат мъже с бижута!!!

Това не е тайна … повечето жени смятат, че мъж който носи  бижута, изглежда много по-добре, отколкото този, който не. Истината е че бижутата правят мъжа да  изглежда уверен, секси, и силен , всички те са характеристики, които привличат интересни и интелигентни жени.

3.Носят се за да символизират нещо

Мъжете понякога  носят бижута които символизират нещо важно в живота им-тяхна принадлежност към клуб,или определена вяра или пък за да им напомнят за някой любим човек.

4. Бижутата се носят заради самото его 

Разбира се, в добрия смисъл! Няма нищо по-добро да се повиши  самочувствието на мъжете от големите комплименти и реакции към тяхния стил и индентична визия.  Ако се замислите върху всичко това ,носенето на бижута може да повлияе на живота на всеки един мъж в един много положителен начин. Има много мъже, които все още не са  открили вселената на мъжките бижута .  За да бъдат оригинални ,стилни,модерни и ако искат да изразят себе си в мощен и елегантен начин,не бива да се колебаят да заложат на бижутата като важен акцент към тяхната модна харизма.