Матраци Нани

1
Добави коментар
valsim
valsim

Матраци Нани

Матраци Нани се произвеждат в град Севлиево от фирма Паралел ЕООД. Фирмата започва да се занимава с изработка на матраци преди 7 години. Фабриката, където се произвеждат Матраци Нани е модерно оборудвана с най-съвременна техника на световноизвестни фирми като „HENNECKE“, „FECKEN-KIRFEL“, „GRIBETZINTERNATIONAL“ и „RAM ELEТTRONIKA“.

Това е единствената фабрика в България, която произвежда така наречената memory foam(пяна с памет). Memory пяната е високотехнологичен материал, създаден от НАСА за космонавтиката, но в момента намира приложение и при изработката на матраци.

Характерно за нея е, че тя реагира на топлината на човешкото тяло, променя формата си и се напасва по контурите на тялото. След ставане, тя възстановява първоначалната си форма. Специалистите я определят като най-добрия материал за спане. Освен това, притежава и много дълъг живот.

Паралел ЕООД изработват сами част от материалите необходими за производството на матраци, докато друга част от тях се доставят от водещи компании в тази сфера.

Матраци Нани предлагат голямо разнообразие от модели – еднолицеви матраци, двулицеви, с пружини, без пружини, матраци с memory пяна, топ матраци, детски матраци и т.н.

Най-евтините матраци започват от около 100 лева, а най-скъпите са 555 лева. Тези цени са за размер 72×190 см(единичи матраци). Цената на детските матраци стартира от 65 лева, а топ матрак може да намерите от 54 лева.

Естествено ние не бихме ви препоръчали да изберете вашия матрак според цената, но все пак тя е важен фактор. Не купувайте матрак без да го пробвате! Сравнете няколко модела, легнете върху тях и ако трябва, питайте!

Матраци Нани предлагат и тест период от 20 дни за доста от своите матраци. През това време, може да изпробвате матрака вкъщи на спокойствие и ако не сте доволни, ще бъдете в пълното си право да го върнете и замените с друг модел. Гаранцията е между 2 и 15 години в зависимост от конкретния матрак, който сте си избрали.

Матраци Нани са разделени в 5 серии:

Еко Серия – Еко Матраците се изработват с материали, които са екологично чисти и не вредят на околната среда. Еко серията на Матраци Нани включва моделите Аляска, Лаго и Бермуда. Тези матраци се предлагат с 20 дневен пробен период, като гаранцията за Аляска е 5 години, за Лаго 15 години и за Бермуда 10 години.

Луксозна Серия – Както се подразбира и от името, в тази категория попадат матраци от висок клас. Включва 9 модела, като почти всички без топ матраците могат да се изпробват за 20 дни. Матракът Сирена Мемори е отличен със златен медал на Международния панаир в Пловдив.

Стандартна Серия – тук попадат матраци, които можем да отнесем към по-ниския ценови клас. Най-скъпият модел от серията е Егея – текстил тип В на цена от 187 лева(за размер 79/190). Най-продаваният матрак от онлайн магазина на Нани попада именно в тази серия.

Това е Тирена – текстил тип А. Сърцевината му е изработена от пяна наречена KOVAFOAM, която спомага за проветривостта на матрака и по този начин предотвратява развитието на гъбички и бактерии.

Дамаската на матрака е дело на белгийската фирма Deslee Clama и е с високо съддържание на памук. Този матрак включва 20 дни тест период, а гаранцията му е 5 години.

Еднолицеви матраци  – Еднолицевите матраци имат само една страна, на която може да се спи. Другата страна на матрака е твърда основа в повечето случаи изработена от иглолистен материал.

За разлика от двулицевите, те не могат да се обръщат и ползват от двете страни. Заради това, много специалисти твърдят, че животът на този вид матраци е два пъти по-къс от този на двулицевите.

Има и други мнения, които отбелязват, че в момента се влагат по-качествени материали, които гарантират по-дълъг живот.Гаранцията на Матраци Нани от този тип е между 3 и 5 години според модела на матрака.

Детски матраци – Матраци Нани предлага и детска серия, която включва 2 матрака, които са с гаранционен срок от 2 и 3 години.

Ако сте наняли на Матраци Нани или просто имате някакво мнение относно тях, ще се радваме да го споделите с нас, като оставите коментар чрез формата по-долу.