Gaudi DS представя електроотопление ADAX!

1
Добави коментар
gaudi-ds
gaudi-ds

 

ЕЛЕКТРООТПЛЕНИЕ ADAX произведено в Норвегия

 

Стенните отоплителни панели ADAX са конвекторен тип и са най-доброто от отоплителните технологии в Скандинавия.

Оборудвани са с нискотемпературен нагревател, с прецизен термостат, температурен сензор и градусна скала по Целзий за стайна температура. ADAX увеличават топлинния ефект около30%, в сравнение обикновените радиатори, благодарение на абсолютно различния начин на топлоотдаване. Аеродинамичната конструкция и удължения нискотемпературен нагревател, създават интензивен въздушен поток и постигат несравнима ефективност с минимален разход на електроенергия.

 

Вграденият прецизен електронен трмостат с температурен сензор и градусна скала по Целзии подържа точно желаната стайна температура. Това дава възможност за самостоятелно регулиране на температурата във всяко отделно помещение, според функционалните изискавания. Дигиталният термостат позволява седмично програмиране по дни и по часове, така че в различни периоди от денонощието температурата автоматично да се променя, в зависимост от това дали помещението се изполва или не.

Това осигурява до 25% икономия на електроенергия.

 

Нискотемпературният нагревателен елемент.

Това е най-важното технологично постижение, внедрено в ADAX.

Специално удълженият нагревател е с голяма контактна повърхност и площ на топлоотдаване, което предизвиква интензивна конвекция (циркулация), осигурява бърз ефект и равномерна температура в цялото помещение.

Меката топлина, която той излъчва е несравнима с тази от обикновен нагревател, тъй като ниската температура на нагревателя предпазва въздуха от изсушаване и свежда до минимум прахоизгарянето.

 

Отоплителните панели ADAXса по-дълги в сравнение с обикновените конвектори и това не е случайно. По-голямата площ на топлоотдаване, по-дългата топлинна завеса

пред прозореца, по-ниска температура на нагревателя, по-меката топлина са безпоните предимства, които гарантират по-добрия краен резултат.

 

Отоплителните панели ADAX са пожаробезопасни.

Автоматичната термозащита изключва, в случай че отоплителния панел бъде покрит. Ниската температура на корпуса прави ADAX безопасен при допир от деца и позволява окачване върху всякакъв вид стенни облицовки – дърво, гипс-картон и др.

 

Функция против замръзване предпазва водопровода, като подържа +60С с минимален разход на електроенергия.

 

ADAX е предпочитан за отопление на хотели, поради възможността да се отопляват само отделни помещения и бързия топлинен ефект. Специалните модели за бани и мокри помещения са обезопасени срещу водни пръски и отговарят на високите скандинавски стандарти.

Отоплителните панели ADAX се произвеждат  4 основни серии:

GLAMOX, Standart, ADAX NEO, Economic-Compact.