ВИДЕО: Твърде много ром за капитан Джак Спароу

1
Добави коментар
jessy_joy
jessy_joy

Не можем да се сдържим просто. И да не споделим с вас видеото, с което тази сутрин се събудихме. Джони Деп доста пиян пада на улицата в Холивуд. Голяма забава. Междувременно, залитайки дава автографи на фенове, които изобщо не изглеждат притеснени от състоянието му. Гардовете му успяват да го качат в автомобила, където, едва седнал, Джони нахлупва дежурната си шапка и свежда глава надолу.

Честно казано до този момент не бяхме сигурни, че това наистина е Джони Деп. Видеото е доста неясно, около Деп има много хора и затова имахме право да се съмняваме. Но един жест от негова страна, чрез който показва дясната си ръка, ни убеди, че това без съмнение е той. Мислим така, не заради пръстените, които са неизменна част от стила му, но най-вече заради татуировката на показалеца на дясната му ръка. Тази на трите малки правоъгълника, които актьорът нарича (нещо като) „постоянни телефонни копчета“.

Ние изобщо не сме смутени от това видео. И защо? Звездите също се напиват, някои дори по-често от нас. А и Деп сигурно си има достатъчно поводи за празнуване. Наскоро той бе обявен за най-печелившия актьор в Холивуд. Или пък може просто капитан Джак Спароу да е попрекалил с рома онази вечер. Каквато и да е причината, ние искаме да заявим: не само не сме разочаровани от Джони, но го харесваме още повече. Даже вече си мислим за момента, в който бихме седнали с него в бара, играейки на играта „Кой може да изпие повече“. Все пак ще изчакаме няколко дни. Докато Джони изтрезнее.