И Патрик Антониус проговори за FullTilt

1
Добави коментар
Lady123
Lady123

И Патрик Антониус проговори за FullTilt

October 18th, 2011
Автор: admin

С известна доза закъснение финландската покер звезда Патрик Антониус даде своя коментар във връзка с катастрофалните за FullTilt събития. Той категорично отрече да има нещо общо с причините за краха на покер гиганта.

В 15 минутно интервю за PokerTube по време на WSOPE в Кан, Антониус даде отговор на някои любопитни въпроси на тема FullTilt, както и тайни от кухнята на кеш игрите в Макао, за които всички покер професионалисти избягват да говорят. Ето и част от изказванията на покер професионалиста:

„Игрите там са страхотни!““Играчите в Макао предпочитат да не се говори много за играта там. Те държат на тишината и спокойствието. Имат собствени правила по отношение на хората, които могат да играят.  Понякога може да е доста разочароващо, защото ако само един човек има нещо против твоето участие, няма как да играеш, докато той е на масата. „“Бях изключително впечатлен и определено подцених играта на всички там. Буквално във всяка една сесия виждах такива разигравания, които ме караха да си кажа „Уау!““Опасно е, защото там повечето играчи обичат да блъфират и да правят големи колове. Но играта е изключително приятна и атрактивна, ако можеш да играеш, разбира се. Една сесия може да продължи над 16 часа.““В момента не играя онлайн покер и чакам да видя какво ще се случи. Всеизвестен факт е, че аз нямам участие в управлението на компанията. Договорът ми е с чисто маркетингова цел.““Докато чета новините имам чувството, че всички знаят повече от мен. Никой не споменава името ми, така че аз съм последна дупка на кавала.““В началото на лятото се обадих на Хауърд, с който трябваше да се срещна. Но бях твърде зает и дори не знаех, че е в Лас Вегас. Това беше малко преди FullTilt да загубят лиценза си.““Падението на FullTilt е пагубно за финансовото състояние на много играчи, особено за моето. Ако компанията не се оправи, ще приключа кариерата си в компанията на голям минус.““Всеки уважаващ себе си покер играч трябва да се интересува от случващото се (бел.ред. Антониус визира ситуацията около FullTilt). Всички събития опетниха репутацията на покера като цяло и това ме натъжава.“

Финландецът допълни още, че през последните 6 месеца се е преориентирал към турнирите на живо. Натовареният му график включва участия в „Aussie Millions“, две събития от WSOP и две от WSOPE в Кан.

Ето и цялото интервю:

Ако искате да научавате първи всичко най-интересно от света на покера и във фейсбук, станете част от нашето покер общество само с един клик: