Врати цени София

1
Добави коментар
bormanbg
bormanbg

Предлаганите от нас интериорни врати в района на София са от 5 фабрики за врати. Предлагаме и отстъпки и едрови цени за дистрибутори и агенции.

Ако вече сте закупили своето жилище и се занимавате с неговото обзавеждане и ремонт, неминуемо ще стигнете до проблема с избора на подходящи врати. Какво е необходимо да знаете, преди да се спрете на окончателен вариант?

Преди всичко трябва да се съобразите с типа на сградата и помещенията, за които са предназначени интериорни врати, както и с вътрешния дизайн. Важно е и да изберете здрави и стабилни каси, леки табли и красиви первази, удобни за монтаж.

От 4 завода се поддържат интериорни врати и входни врати на склад. Доставка и монтаж до 7 работни дни. Повече информация може да погледнете на сайта на компанията www.borman.biz, там ще намерите всичко за предлаганите от Борман Комерс стоки.

Брошура с цените на интериорните врати от Полша – Борман Комерс, град София

Български врати, ускорено производство – предлага в София – Борман Комерс

Брошура с модели и цени на турските входни врати в София

 

 

На първо място ви препоръчваме да се спрете на первази, които са двустранно компенсационни (така наречените “регулируеми каси”). Това ще позволи на фирмата, която ги монтира да прикрие евентуални малки изкривявания на зида, които съществуват при почти всяко „бързо“ строителство.

Преди да закупите вратата, поинтересувайте се от нейното покритие. Понякога на пазара се предлагат интериорни врати със слабо покритие, за да бъде цената конкурентна естествено. Има и разлика в т.нар. “фолио” покритие при различните производители и изпълнители на интериорни врати. Самото ПВЦ фолио е с различна дебелина и плътност.

Не на последно място е и това, че вратите Ви трябва да са в съчетание в Вашия интериорен дизайн. Ако не можете да се справите сами с избора – питайте и хората в магазина какво мислят за съчетанието – те и заради това са там.

Интериорни врати могат да бъдат с табли и каси от ПДЧ, фазер, OSB, MDF, HDF, шперплат и др. плоскости. На пазара се предлагат и врати изработени от чам, лично ние не бихме препоръчали такъв тип врати.

Цялото тoва разнообразие затруднява потребителя при неговият избор. При всички положения Вие трябва и до някаква степен да се доверите на хората, които Ви предлагат врати. Но един съвет – разпитвайте! Разпитвайте подробно и ако отсрещната страна (продавач/продавачка) мълчи или говори заучени фрази – бягайте!
Интериорни врати предлагани от нас са идеални за домове, хотели, офиси, супермаркети, летища, заведения, банки и други обществени места.

Предлаганите от Борман Комерс интериорни врати за района на София са от 5 фабрики за врати.

САЙТ ЗА ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ СОФИЯ
#

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

* Поддържаме интериорни врати на склад от 2 завода в цветове акация, орех, избелен дъб, венге. Цените на вратите, естествено са в зависимост от завода, вида на касата, вида на крилото, дебелината на зида и т.н…цена на нормална плътна интериорна врата с регулируема каса комплект с панти, брава и гумени уплътнения е в порядъка на 250-260 лв. Поддържаме и входни врати на склад. (С врати от Китай не сме работили и никога няма да работим!). Всички предлагани от нас врати за продажба на дребно са само фалцови интериорни врати с реглаж и панти с титаниеви вложки.

* Предлагаме изключително широка продуктова гама – над 500 модела интериорни врати в различни цветове и покрития – интериорни врати за жилища, входни врати за апартамент, входни врати за къща, плъзгащи се врати, врати с акустична изолация, противопожарни врати, метални врати, технически врати, водоустойчиви врати;

* Всеки модел врата в даден цвят примерно, може да се произвежда и поръчва в различни размери;

* Към всеки клиент подхождаме с уважение, без значение дали клиента си търси една или сто врати! Консултациите и съветите, които даваме, твърдим че са на много добро КОМПЕТЕНТНО ниво!

* Европейски сертификати за качество и при петте завода за врати с които работим;

* Широка ценова гама – от нормални врати за всекидневна домашна употреба, през врати за офиси и хотели, до интериорни врати с киселинноустойчиво покритие;

* Гаранционно обслужване и следгаранционно обслужване;

* Отстъпките за клиенти на дребно варират според стойността на поръчката. Предлагаме и отстъпки и едрови цени за дистрибутори и агенции;

* Максималноулеснена процедура за поръчка и монтаж – взимане на размери в удобно за клиента време, сключване на договор, доставка и монтаж в удобно за клиента време.

* При нас може да намерите решение за:

* Интериорни MDF врати – еднокрили врати и двукрили врати – гладки интериорни врати и релефни модели врати, плътни и остъклени модели врати, плъзгащи се врати, сгъваеми врати, гардеробни врати;

* Интериорни метални врати – плътни врати и остъклени модели врати.

* Входни дървени врати и метални врати за къщи – плътни врати и остъклени врати;

* Входни врати за апартаменти – плътни модели врати – с щок каса и с регулируема каса. (всички модели са със сертификат за противовзломност).

* Тенически врати – пожароустойчиви врати (дървени и метални модели врати), шумоизолиращи врати, водоустойчиви врати;

* Стъклени врати

От заводите на Porta Doors – Полша, Classen – Полша/ Германия, Erkado – Полша, Solodoor – Чехия и Евростил – България

Вратите на заводите производители, предлагани от нас, са съобразени с европейските стандарти за качество във всяка една част, във всеки един фрагмент.

Ежедневно вратите са изложени многократно на контакт, свързван с преминаването на хора, когато често заетите ръце, носенето на документи и лични вещи, правят невъзможно правилната им експлоатация. Повърхността на облицовката на крилата предлагани от нас издържа на играта на децата…често и домашните любимци не щадят вратите в очакване на стопаните – това също е взето предвид от производителите.

Почистването на дома, както и на офиса, води до необходимостта от използване на почистващи препарати, което обикновено не е без значение за издържливостта на покритието. Предлаганите от нас врати могат да се почистват с почистващи препарати.

При голяма влажност на въздуха, изложено на непосредствено влияние е тъкмо покритието, и от неговата устойчивост зависи формата и цялостта на повърхността през целия период на употребата. Предлаганите от нас интериорни врати ги предлагаме и монтираме от 8 години на морски и планински курорти, така че в градски условия влажността на въздуха не е фактор от който да се притеснявате.

Дневна светлина – това е дълговременен фактор, влияещ върху промяната в тонацията на цветовете. Заводите са проверили всички видове покрития и тяхната реакция на дневна светлина при дългогодишно използване и с гордост подчертаваме, че покритията на вратите постигат много добри резултати през цялото време на експлоатация.

Познавайки добре пазара, се стремим да предлагаме на нашите клиенти качествени вносни и български врати, на добри цени.

Всичкиврати се изработват и монтират според специфичните нужди и изисквания на нашите клиенти.

Нашите монтажни групи, ще поставят избраните врати бързо, качествено и професионално в удобно за вас време.

Благодарение на опита, който сме натрупали ние можем да Ви бъдем полезни за правилния избор на врати за офиса, дома и всяко друго помещение.

С удоволствие можем да кажем, че при нас рекламациите на продуктите ни са по-малко от 3% на 100 продадени врати.

Това прави работата ни приятна и спокойна, а клиентите удовлетворени.

Интериорни врати София, входни врати, външни врати, врати за къщи, вътрешни врати, плъзгащи врати, врати с акустична изолация, метални врати, водоустойчиви врати, противопожарни врати – можете да изберете от над 500 модела врати, предлагани от нас.

На сайта си поддържаме актуални ценови листи на предлаганите от нас врати. Така можете да пресметнете и сами различни варианти на избрани от Вас врати (ако не можете сами – обадете се и поискайте консултация). Пълните каталози и ценови листи са на сайта на компанията – www.borman.biz

Врати цени Porta Doors Врати цени Classen и на склад Врати цени Erkado
Врати цени Solodoor Врати цени Eurostill

Всички предлагани от нас за продажба на дребно модели интериорни врати са САМО фалцови врати с реглаж и панти с титаниеви вложки. Всички каси са регулируеми с “плаващ перваз”. Всички модели са комплектовани с брава, панти и гумени уплътнения на касата.

Почти всички модели врати са на заявка към заводите. Срок за доставка – реално около месец и половина календарен

(35 работни дни).

От 2 завода се държат врати на склад с регулируеми каси в цветове акация, орех, избелен дъб, венге.

Цените на вратите естествено са в зависимост от завода, вида на касата, вида на крилото, дебелината на зида и т.н…

Цена на нормална плътна врата с регулируема каса – комплект е в порядъка на 250-260 лв.

Размери на строителните отвори за монтаж
Размерите на строителния отвор (от зид до зид) за монтаж на вратите са индивидуални при различните заводи. Размерите не е задължително да са спазени до сантиметър, те могат да варират плюс-минус 2-3-4 сантиметра. Като цяло оптималните размери са: 70, 80, 90, 100 см по хоризонтал и 206 см по вертикал (201 см за PortaDoors)

Процедура по поръчка
Нашата работа в магазините е да ориентираме клиента и да му посочим това, което търси. Когато човек е решил да прави поръчка, процедурата е следната: 1. Обажда се по телефона (или на място) и оставя адрес за размери, вземат се размери от наша монтажна група и след това клиента може да заповяда да подпише договор, 50% предплата и се пуска заявка…след като пристигнат вратите – обаждаме се, договаряме ден за монтаж и действаме.

Нашата цел е да поръчате и след време да се върнете отново при нас, удовлетворени от първата покупка.

Нашата цел е да ни препоръчате на Ваши приятели и познати.

Нашата цел е на финала всеки да е доволен

– купувача от избора, цената и обслужването,

а ние – комплексно от крайния резултат.

САЙТ ЗА ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ СОФИЯ

Интериорни Врати София от PortaDoors, Classen, Erkado, Solodoor, Евростил – магазин София

Турски входни врати на Борман Комерс – цени и каталози на Старчелик – качествени блиндирани врати в град София, внос от Турция.

Кухни София от Forte, BRW, Modeks и цех (Egger, Glunz, Fundermax, Kronospan) – магазин София

Мебели София от Forte, BRW, Halmar, Intermeble и цех (Egger, Glunz, Fundermax, Kronospan)

Ламперия София от VOX – магазин София

Ламминиран паркет София от Egger, Kronospan, Kronopol, Classen, Kronotex – магазин София

Алуминиева и PVC дограма София -Alumil, Акра 856, Maxima, Veka – магазин София

Борман Комерс, улица „Стоян Михайловски“ 8 1164 София 02 423 1004
Борман Комерс, Белите брези, улица „Дойран“ 9-Б 1680 София 087 814 6904

В делнични дни, от 10.00 до 18.00 часа, консултация и справки по поръчки, на телефоните по-долу:

Телефони:

+359.2.423 1004 (02 423 1004) (Стационарен телефон)

+359.88.6 949 179 (0886 949179) (Мтел мобилен, в офис Белите брези)
+359.87.8 146 904 (0878 146904) (Виваком мобилен, в офис Белите брези)
+359.89.2 760 711 (0892 760711) (Глобул мобилен, в офис Белите брези)

+359.88.6 949 197 (0886 949197) (Мтел мобилен, в офис Лозенец)
+359.87.8 834 704 (0878 834704) (Виваком мобилен, в офис Лозенец)

+359.88.4 223 581 (0884 223581) (Мтел мобилен – само за търговски партньори и продажби на едро)

 

Врати цени София 4.50/5 (90.00%) 6 votes