Пет красиви голи българки

50
Добави коментар
hydroxoow
hydroxoow

неделя, 23 окт 2011 г. 10:39 ч.

Пет красиви известни българки. Освен от страниците на мъжките списания те влизат и в сънищата на българина. Вестник Монитор е подредил пет дами от родния шоубизнес, към чиято красота и сексапил няма да останете равнодушни.

 

Фолкзвездата Камелия е безспорната царица на голите снимки у нас. Причината, освен това, че има убийствено тяло и мъжете провесват езици като кокер шпаньоли, за да го зърнат, е, че тя изключително умно преценява рекламния ефект от събличането си. Както и точния момент да го направи.Нейните корици на родния „Плейбой“ са най-продаваните и надали скоро някоя друга ще бие този рекорд. Издателите пуснаха няколко пъти фотосесиите й, което доказва какъв глад има за голата Камелия. Това доведе до търкания на певицата с издателите, но и двете страни в крайна сметка спечелиха. Всеки продукт с голи снимки на Камелия се продава като топъл хляб. Е, сега тя вече е и тв водеща и надали скоро ще се съблече пак, но това само вдига цената на снимките й. 

В края на миналата година Теди Велинова беше казала, че се чувства като бабата на топмоделите, което само доказва, че има чувство за хумор. Защото не се е родил този фотограф, който да откаже да я снима гола. Ще е жалко, ако е решила да спре с голите снимки, много жалко. „Бившата манекенка и настояща стилистка Теди Велинова е фаталната жена, развела известен пластичен хирург“, гръмнаха наскоро интернет издания. Папараци на „Под Тепето“ дори уловили доктора и уж новата му любима в Пловдив, където двамата свободно консумирали чувствата си по улицата. Дали е така, не знаем, но Теди току-виж пак се подновила изцяло и се появила на някоя корица, но не като бабата на топмоделите, а като внучката им.

По едно време голата Аксиния се появяваше по сергиите по-често, отколкото някои жени ядат. Дори в едно интервю сподели, че майка й се сърдела за голите снимки, което означаваше, че жената  е перманентно сърдита. Напоследък тя нещо се загуби, но я очакваме пак да ни зарадва с наистина красивите си фотосесии. Пред „Монитор“  е признавала, че за първи път се снима гола с пръскачка за лозе за родния „Плейбой“. Преди това се плаши от подобни фотосесии.

Дъщерята на фронтмена на легендарната българска банда „Сигнал“ – Йордан Караджов, която е и гадже на шоумена Део, се съблича рядко, но пък много ефектно. До юни 2007 г. Лора Караджова не го беше правила. Тогава се престраши и се появи на корицата на „Максим“. След време се съблече и за „Плейбой“. Точно тогава Део беше спечелил VIP брадър, а тя издаваше албум. Двамата влюбени си бяха обещали да разпуснат на екзотично местенце след промоцията. Тогава се появиха предположения, че вероятно разгръщат списанието под някоя палма в топлите морета. Доста интересна версия, но надали е вярна. Никой не ходи на другия край на света, за да гледа собствените си голи снимки. Виж, за да видят Лора на живо, мнозина чужденци биха дошли у нас.

Диляна Попова е другата дама, която, ако убедиш да се съблече за корицата ти, можеш да си 100% сигурен , че ще си върнеш инвестицията. Азбучна истина за всеки, в чието издание преобладават снимки на създания от нежния пол, без излишни неща по себе си.  Тя дълго се дърпаше да си направи съвсем голи снимки, но нямаше как,  вече стана кино- и тв звезда. Просто всички са луди по нея. Даже и жените. Да не говорим за издателите на еротични издания, продуцентите на филми, сериали и др. подобни.  Както и друг път сме писали, тя съчетава по уникален начин невинното излъчване с фатално привличане. А това е комбинация, на която никой мачо не може да устои.