Черната Златка: Ставам мутреса /видео/

5
Добави коментар
hydroxoow
hydroxoow

сряда, 19 окт 2011 г. 13:36 ч.

Златка Димитрова даде интервю за Blife и разказа за новите си проекти в киното, модата и за новата си любов.

Злати изглежда и се чувства щастлива, обичана и още по-красива след последната си пластична операция на носа. Тя е напълно възстановена и търсената от нея промяна вече е факт. Златка не е почувствала болка при интервенцията. За да се разкрие в целия си блясък, обаче трябва да минат поне шест месеца след операцията.

Относно личният си живот, Злати с усмивка каза, че е влюбена и щастлива с мъжа до нея, който бил много мил и внимателен. В него тя намерила всичко, което й е липсвало в предишната връзка. Златното момиче не иска да коментира екс половинката си Багата, но пък не спира да обяснява колко по- улегнал и мил е новият й мъж. Искрите между двамата пламнали от първият миг, в който се видели и нещата се получили много бързо.

Той е със седем години по-голям от нея, има собствен бизнес и не е известен, явно няма и такива амбиции, защото до сега не сме го засичали да придружава плеймейтката по светски събития. И двамата се ревнували, но не го показвали.

Злати била затрупана от ангажименти и медийният интерес към нея не стихвал три години след като стана Мис Плеймейт.

Освен фотосесиите й предстояли две малки роли в киното. Единият образ, в който ще се преобрази е меркантилна жена, която използва мъжете, а втората й била на мутреса. Тя се притеснява да споделя щастието си публично, защото смята, че хората са злобни. Въпреки това не можела да скрие щастието си.