Отопление, отоплителни системи и отоплителни инсталации

6
Добави коментар
ivsivanov
ivsivanov

Фирма Фригория ЕООД е специализирана в областта отопление на жилищни, обществени и промишлени сгради. Изработваме проекти с нови съвременни енергоефективни отоплителни системи с използване на биогорива и възобновяеми енергийни източници, а така също проекти за реконструкция на съществуващи отоплителни инсталации с гарантирано намаляване на енергийните разходи и повишаване на енергийната ефективност.

Проектирането на отоплителни инсталации се извършва по зададена от Клиента архитектурна подложка. Изготвянето на проект за отопление на жилище, сграда или промишлен обект се прави след обстоен анализ и обследване за енергийна ефективност на сградите.

Фригория ЕООД проектира модерни енергоспестяващи отоплителни системи, използващи възобновяема енергия от природата. Взависимост от желанието на клиента ние изработваме проекти за: отопление, отоплителни системи и инсталации с електрически котли, отопление, отоплителни системи и инсталации с пиролизни котли, отопление, отоплителни системи и инсталации с котли на твърдо гориво, отопление, отоплителни системи и инсталации с котли на течно и газообразно гориво, отопление, отоплителни системи и инсталации с комбинирани котли, отопление, отоплителни системи и инсталации с термопомпи, отопление, отоплителни системи и инсталации с централно топлозахранване от ТЕЦ.

Всички проекти за отопление и отоплителни инсталации, изработвани от Фригория ЕООД, се съгласуват с органите на техническия надзор.