На какво се дължи изневярата

55
Добави коментар
news359
news359

Така сме създадени, че ни е в кръвта да съдим хората. В повечето случай обаче разсъждаваме кое е правилно за самите нас, а не за конкретната ситуация отсреща. Какво бихте си помисли ли ако ваша приятелка ви сподели, че е влюбена, но в най-неподходящия мъж?!

Знаете ли, че е доказано, че любовниците са по-уважавани от реалните половинки на мъжете, но не могат да заместят напълно законните половинки сочи, проведено проучване сред жителите на гр. Ренси край околностите на Париж.  Според повечето представители на силния пол, причината да поемат по друг път е именно еднообразния начин на живот, а доста често срещано явление се считат и обикновените битови проблеми.

Повечето жени смятат, че този род залитане се дължи на това, че мъжа вече не обича жена си, което е една голяма грешка.Чрез любовницата той се връща назад във времето, където не е бил обременен от нищо друго освен от любовта си. Там, където е бил всичко, където е имало страст и огън. Смята се,че повечето случаи на изневяра са причинени от носталгия по нещо вече изгубено.

Според направеното проучване става ясно, че броят на мъжете, които изневеряват на половинките си нараства доста усилено, но също така дамите по никакъв начин не отстъпват пред „забранения плод” и без да се замислят образуват така добре познатия и стар „триъгълник”./news359

Париж/Франция