Добър електротехник за електро услуги в София

1
Добави коментар
astakov
astakov

Добър електротехник за електро услуги в София

пт, 04 апр 2014 12:58, 10048 преглеждания

Проблеми с електрическата инсталация възникват при десетки семейства ежедневно в София, но едва когато това се случи на Вас най-вероятно изпадате в ужас на кого да се доверите и да бъдете сигурни проблема ще се отстрани бързо и качествено и разбира се да е съчетано на разумни цени – Ако сте попаднали в подобна ситуация, значи сте на правилното място.

Разполагаме с квалифицирани електротехници и отстраняваме всички видове неотложни електро аварии и изпълняваме планувани електро ремонти. Аварийните сигнали отстраняваме в най-кратни срокове, като извършваните от нас електро услуги даваме гаранция. На нашите електротехници може да разчитате в интервала от 08.00 – 20.00ч. всеки ден – без почивен.

Специализирани сме в изграждане, подрръжка и ремонт на силно и слабо тoкови ел инсталации на къщи, вили, жилищни, административни и промишлени сгради. Бързото решение за Вашата ел авария зависи само от едно телефонно обаждане.

Ние ще Ви помогнем да решите Вашия проблем с ел инсталацията веднага! Нашата ел аварийна услуга започва от момента, в който ни се потърсите!

Част от услугите, които изпълняваме са:

Изграждане на електроинсталации.

Възстановяване на електроинсталации следствие на наводнение, пожар или прекъснати проводници.

Ремонт на електроинсталации.

Монтаж на ел ключове и контакти

Монтаж на осветителни тела – фасунги, луни, плафони и др.

Монтаж на розетки – телефон, интернет, телевизия.

Подмяна и монтаж на електрически табла и предпазители.

Видеонаблюдение – видео камери и компютърни конфигурации.

Доставка и монтаж на домофонни системи и домофони.

Подмяна и монтаж на стълбищни автомати.

СОТ инсталации и апаратура.

Изпълнявайки денонощни Електро услуги в София, ние съзнателно се стараем да помагаме на всички Вас, за които всяка една електро авария обърква дневния Ви график.