Декорирайте дома си за Хелоуин! » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Въпреки че Хелоуин не е традиционен български празник, все повече хора са завладяни от традициите, водещи началото си от келтския езически празник Сауин (Samhain) и католическия Вси светии.

Дори да не сте почитател на този празник, той е добър повод, за да внесете настроение във вашия дом. Със сигурност богатството на есенните барги и даровете на природата по това време на годината, ще създадат много положителни емоции на всички членове на семейството ви.

Естествено основен елемент, станал символ на този празник, е тиквата. Може да изработите светещ фенер или просто тя да се превърне във водещ мотив, при създаването на аранжировка. Ако сте се спряли на втория вариант, без много средства можете да създадете истински разкош.

Отидете сред природата и си набавете красиви есенни листа, кестени и шишарки. Купете цветя, зеленчуци или плодове от някой пазар и аранжирайте по ваш вкус. С добавка на ароматни свещи и подходящи съдове от естествени материали – ефектът е гарантиран.

Развихрете вашето въображение и оформете артистични и естетични декорации. Може да украсите вратата си с венец, да аранжирате камината или масата. Изберете любим кът у дома и сътровете произведение, което ще придаде колорит и душа на къщата ви.

Вижте нашите предложения за атрактивна декорация в стил Хелоуин: