Невиждани кадри от атентата на 11 септември! (ВИДЕО)

4
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Видеото веднъж завинаги доказва, че сграда 7 е била повалена от големия пожар, който пламнал от кулите близнаци, а не от експлозиви…

Тези, които вярват, че атаките от 11 септември, чиято цел бяха кулите близнаци в Америка не са били извършени от терористи на Ал Кайда посочили падането на сграда 7 на Световния търговски център като доказателство за техните  налудничави твърдения.   Преди дни обаче, медиите се сдобиха с ново, невиждано до сега видео, което веднъж завинаги доказва, че сграда 7 е била повалена от големия пожар, който пламнал от кулите близнаци, а не от експлозиви, както твърдят теоретици на конспирацията.   Видеото показва в по-близък план долните етажи на сграда 7 на Световния търговски център, намираща се от другата страна на кулите, както и металните греди на екстериора й, които в следствие на нагряването започнали да се деформират.

Огъващите се подове и падащи стени довели сградата до рухване. Видеото е направено от местен репортер, който заснел северната страна на сградата от Баркли Стрийт.

Клипът показва масата бушуващи пожари обхващащи основите на Световния търговски център.

03/11/2011