Конкурси всякакви: Конкурс за детска рисунка „Приказка за есента“

1
Добави коментар
pgp

Тема: „Приказка за есента”

Кой се крие под шарените листа? Знаеш ли аз веднъж видях да изкача из под тях един елф, който приличаше на малък жълъд. Той устремено се запъти към една шишарка, от която беше решил да си направи, ново топло легло за зимата.. Разкажи ми твоята приказка!
Материали: Няма ограничение във формата на листа. Може да се използват маркери, моливи, темперни, акварелни, акрилни бои, пастели.
Правила за участие:
Рисунките ще се оценяват в три възрастови групи:
1.I-ва група от 3 до 6 години
2. II-ра група от 7 до 9 години
3. III –та група от 10 до 14 години.
Рисунката трябва да бъде снимана и изпратена на e-mail:[email protected] от 3.11.11 до 20.11.2011.
В писмото моля, пишете двете имена на детето, години, материали и e-mail за контакти.

Критерии за оценка:
1.Оригиналност на идеята.
2.Използване на интересни и нестандартни техники (отпечатване с гумичка на молив, използване на морска сол, рисуване с гъба, рисуване с пръсти, продухване, смесена техника: моливи и маркери, пастели и водни бои

3.Съответствие с темата.
Победители: Победителите ще се избира от жури:
Невена Виденова от Вълшебната къща на Ема
Ина и Надя от Дарла хоум
Ася Михайлова от BuBuB decoration for kids

За всяка възрастова група ще има по едно:
I-во, II-ро и III-то място.
Може да оставяте коментари и да гласувате за рисунката, която Ви харесва, но това няма да окаже влияние върху избора на журито.

Награди:
I-во място: Три безплатни посещения в Ателие по изящни и приложни изкуства „Вълшебната къща на Ема” до края на 2011г + водни бои.
II-ро място: Две безплатни посещения в Ателие по изящни и приложни изкуства „Вълшебната къща на Ема” до края на 2011г + флумастери.
III място: Едно безплатно посещение в Ателие по изящни и приложни изкуства „Вълшебната къща на Ема” до края на 2011г + пастели.

Наградите са предоставени от организатора на конкурса, нито една от фирмите на водните бои, флумастерите и пастелите, не участва, като партньор, за това няма да бъдат обявени предварително и техните марки.

Участвайте

Краен срок – 20 ноември