ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА РЪЧНО-ДУХАНА СТЪКЛАРИЯ

1
Добави коментар
IPS7
IPS7

Описание

ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА РЪЧНО-ДУХАНА СТЪКЛАРИЯ
Фабриката за стъкло е специализирана в производството на ръчно-духана градинска и домакинска стъклария.Разположена е в Североизточна България – в гр.Нови Пазар.Районът е известен с традициите и добре обучените специалисти в производството на стъклени изделия –повече от сто години ,а също и с това,че наблизо се добиват всички необходими суровини и материали за стъклопроизводството.
Като локация фабриката се намира:
– До магистралата София – Варна – 1 км.
– До ж.п.гара Каспичан – 3 км.
– До летище Варна – 70 км.
– До пристанище Варна – 70 км.
Фабриката заема площ от 9 800 кв. м.,от които 3 100 кв.м. застроена площ.Сградата е построена през 1984 г.Състои се от два етажа:
Първи етаж – две производствени помещения за стъклопроизводство,ремонтна работилница,помещение за съхранение на основните материали,помещение за опаковане на готовите изделия,склад за съхранение на готова продукция,рампа за товарене,столова за хранене,стаи за персонала,бани и тоалетни.
Налично оборудване за производството – стругове,трошачки,темпери / 3 броя,един от които – нов от Белгия/,пещти – 2 броя- основна пещ – марка „ZORG” и друга италианска пещ за цветно стъкло,с капацитет 0.500тона /ден,напълно автоматизирана и подвижна.
Основната пещ е производство на немската фирма „ZORG”.Тя е напълно автоматична,с три отделни работни зони,всяка от които с по два отвора.Това дава възможност да се инсталира автоматична машина /робот,преса и др./на някой от отворите на пещта.
Производственият капацитет е 7-9 тона/ден,взависимост от размера на изделията/за постигане на много добро качество/при непрекъснат 24-часов производствен процес на 3 работни смени.
Налично е оборудване за студено рязане,като има възможност и за топло рязане.
Допълнително оборудване :
– Собствена газопреносна мрежа /цеха е централно газифициран/
– Голям винтов компресор,достатъчен да поддържа цялото производство.
– Собствен трафопост и резервен агрегат
– Собствени кладенци за вода – 3 броя
– Собствен път до фабриката
– Собствен покрит паркинг – 150 кв.м.
– Самостоятелна сграда за охрана – 24 кв.м.
– Добре поддържана цветна градина
– Много други спомагателни машини,оборудване и материали – електрически двигатели,вентилатори,помпи и др.
Втори етаж на сградата се състои от: мострена зала – шоурум ,3 офиса за административния персонал,зала за обучение,тоалетни и склад за готова продукция,който посредством електрически телфер се свързва със склада за готова продукция на първи етаж.
Продажна цена на имота /включително оборудването/ – 1 200 000 EURO
GSM: 0892232672

Допълнителна информация

Брой служители:
120

Година на основаване:
06.11.2000