Перла – онлайн каталог за филми

13
Добави коментар
movies
movies

Филмовият сериал от турски произход „Перла“ икзлиза на екрана през 2005 година. Режисьори на хитовия сериал са Тарки Алпагут и Кемал Узун.
Сюжет на „Перла“ е концентриран върху живота на бедно момиче от провинцията, което е останало без родители и единствено под опеката на баба си се бори с трудностите на живота. Главната героиня в сериала се казва Инджи (Гюмюш). Тя Е невинна, красива и честна. Научена да цени, обича и уважава. Но дали това ще е достатъчно, за да стопи леда там, където отива.
Сериала бързо навлиза с драстична промяна в живота на Инджи, която се омъжва за богат и красив млад мъж, но приказката едва сега започва.
Следват поредица от несполуки, препятствия и несгоди от ежедневието, с които младата и красива девойка ще се сблъсква в борбата си със справедливостта, морала, любовта и вярата, с които е закърмена.
Ставайки съпруга на богат и влиятелен мъж, за когото от малка е мечтаела, Инджи дори не подозира, какво ще трябва да изживее в името и с цената на мечтите си.
Мехмед е красавецът, и съпруг на Инджи. Той има съвсем различни принципи. Охолният живот са го омаловажили ценностите му, а това води до куп проблеми в новото му семейство.
Любовта на живота на Мехмед е Нихан, която по зла участ на съдбата загива при автомобилна катастрофа, носейки неговото дете. Това е едно от най-големите изпитания, с които ще трябва да се справя младото семейство.
Сериялът „Перла“ е романтична драма пленяваща с невиността, искренността и красотата на главната героиня. Пропита с много болка и тъга. По същия начин като в приказките добрите и красиви са обречени на страдания в живота.
Дали пренебрежението, коварството, измяната, лъжите ще могат да се заменят с малкото щастие, за което мечтае всеки. Дали богатството и славата са достатъчни да се загърбят святи и чисти истински чувства, мечти и желания.
Дали нещо може да стопи ледовете и да промени хода на нещата.
Всички тези въпроси минават през главата на зрителя и всеки един епизод по свое му е неповторима част от една разказа за едно бедно момиче, което попада под щастливата звезда на охолство, богатства, лукс, слава.
Около живота и събитията на двамата главни герои в „Перла“ са разказани историите на другите членове от фамилията и техни приятели. Не по-малко загадъчно и интересно е развитието на техните съдби.
Онур е най-добър приятел на Мехмед. Той не одобрява Инджи. Близкото обкръжение на фамилията Шадооул също са против новодошлата. Майката на Мехмед, Шереф постоянно сплита интриги срещу Инджи. Братовчедката на Мехмед, която е млада и амбициозна също се опитва да подлива вода на Инджи. Единствената от фамилията Шадооул е сестрата Пънар, която си допада с бедното момиче и се опитва ад и помогне в опитите да спечели сърцето на брат й.
Филмовият сериал „Перла“ буди голям интерес у зрителя с истинската действителност и реално пресъздадените образи на героите. Сблъсъка между крайности като богатство и бедност; благополучие и загубени ценности; любов и омраза; щастие и тъга, са само малка от това, което могат да видят зрителите.
Но дали в действителност съдбите на героите ще завършат с щастлив край като в приказка или тази приказка ще остане тъжна развръзка.