Vogue обгърна в кожи Констанс Яблонски » Моден печат

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обожаваме Vogue, защото фотосесиите винаги за естетически издържани и идейни, възхищаваме се на модели като Констанс Яблонски, които излъчват неповторима класа, сексапил и изящество, фен сме и на черно-бялата фотография, която носи елегантна атмосфера и мистериозност чрез играта на светлосенки.

Не можем да пропуснем да споделим с вас тази забележителна фотосесия, направена за ноемврийския брой на италианското издание на модната библия. Френската красавица Констанс изглежда умопомрачително на всеки един от кадрите, заснети от американския моден фотограф Грег Кадел.

Стайлингът е дело на на Елизабет Сулчер. Стройното тяло на Констанс е обгърнато от меки кожи с косъм, което придава луксозно излъчване на фотосите. Визията й се допълва от бляскави бижута, а прическата е с категорично ретро звучене, връщащо ни назад към 60-те години на миналия век.

Има нещо много специфично в идейния замисъл на фотосесията. Констанс не е сама на снимките… В кадрите позират и малки сладки котенца. Това предизвика изключително много реакции от модните блогъри, които се възмутиха от присъствието на пухкавите малки животинки и стилистиката с преобладаващ акцент – еко кожа. Някои от коментарищите долавят цинизъм в това послание.

Ние не сме съвсем сигурни какъв точно е замисълът на екипа, но сме склонни да предполагаме, че идеята носи метафора чрез присъствието на животните. Въпреки критиките, тази фотосесия е истински красива и ние ви предлагаме да й се насладите без всякакви предразсъдъци…

Автор: Делица Цонева