Раят слезе на земята

1
Добави коментар
merunka
merunka

Едно от най-чаканите модни събития тази година, шоуто на Victoria’s secret, се състоя миналата вечер в Ню Йорк. Дванадесетото по ред издание обаче ще се излъчи официално на 29-ти ноември по CBS, а до тогава ни остава само да съзерцаваме хубавите снимки и уловените ангели на тях.

38 красавици, един подиум и 69 различни тоалета!

Предложенията са разделени в шест теми, както следва: Ballet, Super Angels, Passion, Angels Aquatic, I Put A Spell On You и Club Pink. Ангелските крила тази година са 31 чифта, като това е най-големият брой от първото шоу, състояло се през 1995 г. Освен сценичните костюми на манекенките, подиумът също е обсипан с кристали Swarovski. Цялото удоволствие е за 2 милиона долара.

За поредна година Victoria’s secret представя сутиен истинско произведение на изкуството, изработен от злато и скъпоценни камъни, на стойност 2,5 милиона долара. Изящно бижу за още по-изящната Миранда Кер, която сякаш наистина е излязла от морското дъно.

105 000 кристали пък блещукат от ангелските крила на Алесандра Амброзио.

Старт на шоуто дава Кандис Суанпоул с визия, вдъхновена от балета. Следват фаталната Адриана Лима, Шанел Иман, Даутцен Крус, Лили Олдридж, Карли Клос – новото попълнение на Виктория, както и останалите ангелски създания.

Дългокраките хубавици се разхождат по подиума под звуците на живите изпълнения на екстравагантната Ники Минаж, Кание Уест, Джей Зи и Maroon 5. Кание Уест сега се реваншира за пропуснатото гостуване поради лични причини през 2007 година.

Топ манекенката Анна Вялицина е с повдигащ сутиен, покрит с инкрустирани кристали. Придружава я приятелят ѝ, фронтменът на „Maroon 5“ Адам Ливайн, който нежно я целува по бузата.

Нямаме търпение да изгледаме цялото шоу в края на месеца, но дотогава ще продължаваме да пишем за ангелите на Виктория в рубриката ни „Хора“.