Мебели по поръчка – Спално обзавеждане в старинен стил

4
Добави коментар
www.citymaster.bg
www.citymaster.bg

В днешно време повечето хора търсят модерни мебели, отговарящи на технологичния ни начин на живот. Но има и хора, за които старинните мебели са нещо красиво и изискано. Намирането обаче на стари мебели, които да са в добро състояние и да могат да се впишат в интериора на дома ни е доста трудна и скъпа задача. Ето защо един добър вариант е изработката на нови мебели по поръчка, на които обаче е придаден състарен вид. Точно такива мебели си поръчаха наши клиенти за апартамента им в св. Влас. Тук ще ви покажем спалното им обзавеждане изпълнено от MDF плоскости, които са лакирани и боядисани в цвят слонова кост.

Спалнята разбира се, дори старинно изглеждаща, не може да лишим от удобството на подматрачна рамка. Гърба й е мек и тапициран, така че да е удобен за облягане. Върху него в подходящ десен е изработена калъфка, която лесно се маха и пере. Нощните шкафчета разполагат с чекмеджета с плъзгащи механизми и приятни старинни дръжки, които да придадат завършеност на визията.

Тоалетката е като извадена от приказките. С прекрасно огледало с вратички и красиви чекмеджета. Старинния й вид може да накара всяка жена да си помечтае да се гримира на именно такава тоалетка. Безспорно избора на тапет за тази стена от спалнята е много добър акцент, който засилва усещането на изисканост.

Гардероба е изработен с плъзгащи врати, с красиви орнаменти по тях. Избора на вкопаните дръжки идеално подчертава странния стил на мебелите.

Сами виждате, че дори старинно изглеждащите мебели могат да стоят модерно и да придават уют в дома. А такива прекрасни мебели не се намират по магазините. Така че, когато спалното обзавеждане, което така силно желаете, го няма никъде, ние от фирма Сити Мастер сме насреща, за да изработим специално за вас мебели по поръчка, които да материализират идеите ви.

Тези наши клиенти избраха мебели по поръчка от Сити Мастер и за: • Кухненско обзавеждане

Разгледайте и нашата галерия за обзавеждане на спалня, както и други наши проекти на спални по поръчка.