Конвектори ADAX и отоплителни печки на ТОП цени — Gaudi-ds

1
Добави коментар
gaudi-ds
gaudi-ds

Конвекторите ADAX са най-добре оценените и проверени отоплителни печки от подобен вид в България. Gaudi DS има удоволствието да работи с тях от няколко години, като през това време впечатленията, отзивите и референциите от клиентите са перфектни. Какви са основните предимства и защо да се насочите към тези радиатори, както хиляди хора направиха вече:

Оборудвани са с нискотемпературен нагревателен елемент – по този начин, освен избягване изгарянето на прахови частици, излъчваната топлина е мека, ненатрапива и постепенна. В повечето случаи, човек не разбира от къде е източника.
Прецизния електронен термостат (за моделите с такъв) измерва температурата с точност до 0.2 части от градуса, съответно няма загуба на електроенегия – с колкото го настроите, с толкова работи.
Аеродинамично тяло, позволяващо естествената конвекция на въздуха, чрез която от студен става топъл – това е така наречения „ефект на комина“.
Изключително удължен нагревателен елемент – най-голяма топлоотдаваща площ спрямо всички предлагани модели на пазара.

Норвежките конвектори ADAX получават несравнимо КПД благодарение на нискотемпературния нагревател и аеродинамичното тяло, които го създават. Като най-високо ниво се получава при серията Glamox. С изключително малко електрическа енергия се постига страхотен резултат и огромно количество отдадена топлина – благодарение на създадения интензивен въздушен поток.

С помощта на филтирите отляво може да изберете сами необходимата ви конвекторна печка за отопление според нуждите на помещението (квадратура, кубатура),  да изберете серия, както и да се ориентирате към вида термостат, който желаете. Разбира се, показани са различните цени и размери, за да може да изберете перфектното съотношение точно за Вашето помещение. Разберете как да изчислите необходимата мощност за отопление с конвектор.

Gaudi DS прави БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

10% намаление на ADAX до 20.02.2015г!