Модно: Криеш трева в долните гащи, но полицаите и там „претърсват“

10
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Задържаха двама младежи за притежание  на трева, съобщават от полицията. В изобретателността на бургазлиите се наблюдава нова мода – криене на тревата в бельото, но и това не минава пред полицаите вече.

Вчера около 18.30 ч след получен и реализиран сигнал от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Бургас, в гр.Бургас, ж.к. «Славейков», бл.34 пред вх.7 е задържан 19- годишния Т.С. от Бургас. След извършен обиск в предната част на слиповете на лицето е намерен и иззет полиетиленов плик,  съдържащ суха тревна маса /марихуана/. Лицето е задържано със заповед за 24 часа във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас.

30 минути по-късно полицаите реализирали подобен сигнал отново в ж.к. «Славейков». Този път в близост до Медицински център 2 е задържан 20-годишния  Н.П. от Бургас. След извършен обиск в предната част на боксерките на лицето е намерена и иззета кутия от цигари, съдържаща суха тревна маса /марихуана/. Лицето е задържано със заповед за 24 часа във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас. Работата по случая продължава!