LiveCS :: Нов спорт – Laser Bolt !!!

1
Добави коментар
emil10
emil10

            Нашата българска фирма „Flash Laser Game“ ООД започна подготовката за производство на нов продукт за световния пазар с търговското наименование „Laser Bolt“ – в превод „лазерен гръм“. За новата система е подадена международна заявка за изобретение по процедурата PCT , т.е. когато излезе патентът, той ще важи за почти всички държави в света. Контактната информация в края на този сайт е именно за единия от съдружниците в тази иновативна българска фирма.

             Целта на изобретението е добавянето на екстремен ефект при улучване в системите „laser tag“, както и на симулация за прелитащи куршуми около играча, когато той се намира под малко по-неточен обстрел на противниковия огън. Илюстративната фигура показва как става това. Симулаторът на оръжието е вече снабден с два излъчвателя – с широк сноп (с нелазерен източник на сигнал) и такъв с тесен сноп (източника на сигнал може и да е лазерен).При приемане на сигнал от широкия сноп се задействат устройства за звук на прелитащи куршуми. светодиоден светлинен сигнал и вибрация. Ако обаче се приеме сигнал от тесния сноп, при точна стрелба се задейства специален пиротехнически „боеприпас“ с екстремен ефект на барутен гръм и се възпламенява димка с 2-3 метра цветен димен стълб, който се издига над главата на улучения играч. Така вече имаме екстремен ефект на стрес и барутен гръм при улучения играч. Също така попадението се обозначава с видим отдалече стълб дим , както от играчите, така и от евентуалната публика на спортната игра.

                 Новата симулация за прелитащи куршуми . както и екстремния ефект при улучване ,в съчетание с реалната далекобойност и точност на симулатвното оръжие над 300 метра , всичко това правят играта Laser Bolt изпълнена с адреналин и най-съвършенната електронна спортна симулация на реалния бой измислена досега!!!