Медикаменти за стегнат бюст

41
Добави коментар
pe4enia69
pe4enia69

Хиалуронова киселина помага за хубав и стегнат бюст

Macrolane  е сравнитено нов метод за оголемяване и стягане както на женският бюст, така и на мъжкият пенис. Самата процедура представлява вкарване с инжекция на специален гел , в който се съдържа въпросната Хиалуронова киселина .

Тя има свойството да запълва междуклетъчното пространство.

Интересен е и факта , че Хиалуронова киселина не се разпространява по други части на организма, защото е третирана по биологичен начин да се разгражда киселината  без да се наруши нейният химичен състав.

Хиалуронова киселина средство за изпъване на бръчки

Друго важно предимство на Хиалуронова киселина  е че тя е направена от естествен материал и поради тази причина вероятността от алергични реакции и инфекции е доста малък. 

Макролайн на практика  може да се използва не само от жени , но за щастие и от мъжете.

Плюсове и минуси на Хиалуроновата киселина

Приложението и последвалият ефект е доказан за увеличаване на мъжкият пенис, седалището и гърдите, както бедрата и прасците на долните крайници.

Самата процедура е безкръвна и трае между 45 минути и един час в зависимост от мястото на третиране. Използва се местна упойка.

Задължително изисквайте от лекаря, който ще приложи процедурата да притежава лиценз, че е оторизиран да извършва тази „операция”.Хиалуроновата киселина се съдържа в нашата кожа и в  съединителната тъкан.

Тя възтановявава  хидробаланса и възвръщането на  еластичността на кожата посредством свързването и с водните мулекули.

Освен оперативно, Хиалуроновата киселина се използва и при геловете и козметичните емулсии, като съставка , която прави намазаната кожа гладка , а самият крем попива бързо без да се омазнява кожата.

Поради факта, че задържа влагата и не позволява тя да се изпари, Хиалуроновата киселина е известна още като „мулекулярна гъба”.