Мигли красят колите на дамите

21
Добави коментар
naskoki
naskoki

Мигли на фаровете на колата е най- новата глезотия, превърнала се в последният моден писък сред коконите в столицата.

Екзотичният автомобилен аксесоар е сред най- търсените продукти по тунинг магазините в София, през последните 2-3 месеца.

Много хора оприличават фаровете на колите на очи и все повече дами искат да ги направят по- изразителни и запомнящи се, като им поставят мигли, обясниха експерти. Търсенето наистина е голямо, но аксесоарът не се предлага за всички модели возила. Безпроблемно се намират мигли за Пежо модел 206, 306, 407. Нестандартният артикул излиза едва 28 лв. Предлага се в черно и сиво и е изработен от стъклопласт. Предимство е, че не пречи при шофиране и няма нужда от допълнителна поддръжка, рекламират консултантите. Към миглите можете да си закупите и допълнителна екстра, която е наречена Crystal Eyeliner и им придава блясък.

Поставянето на необичайната украса също е лесно. Миглите се залепват със силикон за горната част на фара. Това обаче е чисто женски аксесоар и затова се учудихме, когато един мъж дойде миналия четвъртък при нас и ни помоли да му поставим мигли на колата, разказаха от столичен магазин за тунинг на автомобили. Оказало се, че клиентът искал да направи изненада на любимата си, като украси колата й…