Щастлив брак или развод

55
Добави коментар
news359
news359

Имате щастлив брак, обичате до болка своята половинка, с всеки изминал ден любовта ви става все по-голяма и по-голяма или точно обратното чувствате, че нещо не е наред, чувствата между вас не са както в началото, не усещате тръпката, както бе преди, ето тогава вие трябва да поемете юздите и да откриете всички карти.Бракът символизира любов, вярност, хармония, но когато той се превърне в заключена стая, от която не намирате изход, тогава имате сериозен проблем.

 „При подобни ситуации, брачната двойка прави грешката да се затвори в себе си, двамата престават да си комуникират, а какво остава за любовните ласки. В такъв момент е нужно двамата да проведат разговор, в който всеки един от тях да представи своята гледна точка, да изслуша другия и едва след това да вземат конкретно решение. Разговора, комуникацията  в такъв труден период за двойката е от изключителна важност. Ако семейната двойка достигне до извода, че чувствата между тях са все още живи, то тогава трябва да действат като един екип. Да поискат помощ от специалист, който ще им помогне да се освободят от негативните емоции и да продължат живота си заедно.  Голяма част от семейните двойки прекъсват всякакви взаимоотношения, когато в живота им настъпи някаква отрицателна промяна, а дори и положителна, която се изживява от всеки един по отделно. Ако обаче се достигне до така неприятния момент, когато и двамата осъзнават, че трепета от първата им среща, тази изгаряща тялото страст ги няма, то тогава, колкото и неприятно и крайно да звучи, това следва да приключи. Питате защо, не трябва ли да се борят, за да разрешат проблемите си?

Отговора ми е, че не, не бива, защото, както споменах, когато любовта между една двойка приключи, то с тази липса следват и всички останали проблеми. Всеки един от тях поема своя път, дори все още да е обвързан официално, търсейки онази любов, тръпка и чувства, които е изгубил.

Не знам защо някои хора приемат думата „развод” като крайна, като че ли това е край на техния живот. Живота продължава, докато правилните хора не се открият, не открият половинката си”, споделя брачният консултант Анджела Армантиер./news359

Париж/Франция