Судоку онлайн – Интернет бизнес, предприемачество, бизнес идеи, статии, истории. Forex

7
Добави коментар
sobstvenbiznes
sobstvenbiznes

Судоку онлайн

Судоку Онлайн

[SUDOKU-Puzzle by derletztekick.com]

регулирайте нивото на трудност на играта с горния плъзгач
Как се играе Судоку
Ето и правилата:
Запълнете таблото като ползвате цифрите от 1 до 9 без да ги повтаряте в редовете колоните и големите квадрати. Всеки ред, колона или голям квадрат, трябва да съдържа само по веднъж всяка цифра.
Това е! Малко инструкции за тази игра судоку

1. За да въвеждате цифри, използвайте цифровите клавиши на вашата клавиатурата
2. Има едно малко поленце във всяко едно квадратче, което можете да използвате, за да пишете предположения за числата, ако все още не сте измислили вярната стойност.
3. Ако сте големи судоку майстори, под пъзела има един плъзгач, от който зависи трудността на играта. можете както да правите пъзела по-сложен, така и да си го направите по лесничък ако сте начинаещи ;).

Ако искате да видите решението на даден пъзел, използвайте бутона „Вижте решението“ под таблото на играта. Ако пък сте се забатачили и не можете да продължите, можете да използвате бутона „Нова игра“ – долу вдясно.

Успех с разрешаването на пъзелите.
Ако поради някаква причина играат тук не работи, можете да я намерите и тук: судоку онлайн. Там също има и „судоку решител“, в който ако въведете началните числа, ще ви намери и всички останали.

Освен всичко е възможно и да си отпечатате пъзела като кликнете на иконката на принтера отдолу под тази статия.

Судоку е доста популярна игра по цялото земно кълбо. Въпреки, че е доста семпла, играта се е превърнала в мания за милиони хора. Създателят на судоку – Maki Kaji днес се радва на около 4 000 000 долара годишни приходи от тази игра, яко нали? Понякога простите наща са най-хубавите.. и доходоносни 😉