Голям нос – голям пенис?

9
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

Голям нос – голям пенис?

21 ноември 2011
  Любопитно
   

Научете се да познавате добрия любовник само по физическите белези и чертите на лицето.

Винаги, когато се запознаем с някого, си изграждаме някаква представа за него. В последствие се оказва, че за едни сме сгрешили напълно, а за други сме били прави. На базата на изследвания, професионалистите са заключили, че по чертите на лицето можем да разберем някои от особеностите на хората, свързани с тяхната сексуалност. Особено внимание трябва да се обръща на очите, ушите, носа и женските нокти. Така можем да преценяваме дали дадена личност е подходяща за нас.

Устни
При когото горната устна е по-голяма и издадена напред, има силен сексуален нагон. Хора с месеста долна устна желаят повече сексуални наслади. Тънка долна устна показва скромни и ограничени сексуални желания. Светли устни издават хладен любовник. Оттам идва и слагането на червен цвят на устните при жените, които са сигурни в себе си. Хора с по-тънка или къса горна устна постигат оргазъм бързо.

Очи
Хора с интензивно зелени или сини очи са много креативни в секса. Очи, които отиват нагоре, издават чувствителност, което мнозина жени се опитват да постигнат чрез грим.

Нос
Малкият нос показва скромни сексуални желания, а големият – естествено обратното. На когото краят на носа е надолу, минава за чувствителна, но същевременно стисната и себична личност. Такива хора понякога са нетърпеливи и убиват либидото у партньора си. Хора с гърбав нос, по време на секс, изцяло се отдават на страстта.

Уши
Хора с малка ушна мида имат силен нагон. Стараят се да осигурят на партньора си удоволствие, поради което самите те често не могат да се отпуснат и да задоволят себе си. Хората с големи ушни миди са чувствителни и страстни любовници.