Стилът на Пипа Мидълтън

42
Добави коментар
temi
temi

Какъв е стилът на Пипа Мидълтън? Красивата и сексапилна сестра на Катрин – херцогинята на Кеймбридж винаги привлича вниманието на модните ценители. Пипа Мидълтън и нейният стил.

Сагата „Всички харесват Пипа“ стартира от прелестната рокля на Alice Temperley, с която сестрата на булката беше шаферка на Кралската сватба.

Идеалната фигура на Пипа Мидълтън, поддържана с редовен фитнес, пилатес и други спортове, осигури чудесна основа за дългата рокля по тялото и маркира бъдещето на фешън икона на „най-популярната сестра във Великобритания“.  

Какъв е стилът на Пипа Мидълтън?
Пипа Мидълтън се придържа към спортно-елегантния стил, без да се отклонява от етикета на  Кралската фамилия. На официални събития обикновено се появява с дълга стилна рокля или изискана рокля над коляното. В ежедневието залага на мини рокли или тесни панталони.

Какво харесваме в стила на Пипа Мидълтън?

Дългата червена рокля с дълбоко деколте от последната колекция на Temperley London, с която Пипа Мидълтън се появи на благотворително събитие през октомври тази година.
Дългата рокля в телесен цвят от Twelfth Street by Cynthia Vincent и чантата в цвят горчица от Ri2K, с които беше забелязана по време на шопинг разходка.
Жълтата сатенена рокля на волани с едно рамо, съчетана  с черни колан и аксесоари.

Какво НЕ харесваме в стила на Пипа Мидълтън?
Критиките на стила на Пипа Мидълтън ще прозвучат повече като прояви на женска злоба и завист, отколкото като реални забележки, затова отново ще си спестим излишните негативни коментари.

 

 

Пипа Мидълтън на официални събития

 

 

 

 

Пипа Мидълтън в ежедневието

 

 

 

 

Есенен стайлинг от Пипа Мидълтън

23.11.2011/Биляна Божилова