Как да намерим добър хостинг

1
Добави коментар
katsar0v
katsar0v

Повечето от вас знаят, че, за да достигне вашия сайт до интернет, първо трябва да закупите хостинг. Най-големите компании в Българиа за уеб хостинг са СуперХостинг.БГ и ICN, като има и много други които се опитват да ги конкурират. СуперХостинг добива все по-голяма популярност извън България, а ICN първа предложи Cloud хостинга в България.Много големи Български компании избират да се доверят на СуперХостинг, както и аз самия.

Но защо тях ?

Написал съм статия в блога си, чийто адрес ще Ви дам накрая на статията, за да разберете защо СуперХостинг за най-добрите в бранша. Също така както вече знаете от банера, предоставям промо код за СуперХостинг. Промо кодът “ kdesign “ Ви дава точно 10% отстъпка при закупуване на хостинг и 5% при закупуване на домейни, независимо от периода за който поръчвате. Това в което се опитвам да Ви убеда е, че когато създавате уеб сайт, то Вие да закупуте хостинг от тях с промо кода който Ви предоставям. 

Но защо пак ?

Тяхната интернет връзка е най-добрата в Българиа. Когато качвам файлове, връзката достига от 1mb/s до 5mb/s, което отчасти зависи и от вашия интернет доставчик. Друга причина да закупите хостинг от тях е производителността. 

Тази година ( 2011 ) те ъпдейтнаха параметрите на техните уеб и VPS сървъри. Увеличили са също така и процесорното време позволено на уеб хостинг потребителите. Има и още много ъпдейти от тази година, но това са най-значителните. Броят на addon домейните е увеличен многократно при плановете “ СуперПро “ и “ СуперХостинг „. Техният хостинг също така е и подходящ за уебмастъри. Дисковото пространство и базите данни са в перфектно съотношение с ниската цена. Бързото зареждане на страниците от всяка точка на света подпомага за по-добрата оптимизация за търсачки. Но това което тласка СуперХостинг напред е тяхната поддръжка. Съпорта е готов да отговори на вашите въпроси относно хостинга и такива засягащи проблеми с вашите уеб сайтове. Техническата поддръжка работи целодневно без почивни дни.

Десетки хиляди клиенти и компании са се доверили на СуперХостинг. Няма да сгрешите, ако има се доверите и Вие, и закупите хостинг от тях. Не забравяйте и промо кода който Ви предоставям.