Мъжете обичат повече нежност от жените

61
Добави коментар
biliana
biliana

Колкото и да се правят на силен пол хетеросексуалните мъже обичат повече нежност, ласки и топлина, макар да не си го признават.
Прегръдките и ласките ги карат да се чувстват обичани, желани и заредени със спокойствие. Докосването по време на закуска, целувките по време на секс, прегръдка за довиждане са едни от най-предпочитаните действия които карат мъжката част да се чувства повече от желана.
Доказано е, обаче, че двойки които имат повече ласки в отношенията си имат и много по-добър сексуален живот. По принцип двойките, съхранили дребните жестове на близост помежду си, са все по-щастливи с напредването на връзката си. Това противоречи на основните догми, че с напредване на възрастта е естествено партньорите да се отдалечават един от друг, както във физически така и в духовен аспект.

И още нещо интересно, честата нежност, милувки и целувки са от съществено значение за по възрастните мъже, но не и за половинките им. За представителите на силния пол над средна възраст най-важното е да имат добро здравословно състояние и половинките им да изпитват оргазъм с тях. Освен това половата възбуда се дължи на взаимна нежност, как, къде и кога я получава. Мъжете който споделят, че се целуват и прегръщат с половинката си, били по щастливи от тези който го правят рядко или почти никога.

Много са местенцата с които можете да накарате своя мачо, да е удовлетворен от вашата нежност. Истинските ерогенни зони на мъжа са: масаж на стъпалата, стимулиране нежно зад ушите, коремната област, клепачи и задната част на врата. Има както мъже, така и жени които предпочитат по грубите ласки. В това няма нищо лошо, стига и двамата партньора да го желаят. Някой мъже се възбуждат само при отказ за секс от половинките им. Щом им се откаже, те все повече се активизират, търсят различни методи, само и само да постигнат целта си. Ако кажат „край”, това означава, че избраникът ви вече има друг обект на своите желания.

И все пак, не забравяйте, че освен ласките, мъжете обичат разнообразието в секс, не забравяйте, че в „Кама Сутра” са описани 1253 сексуални пози. В енциклопедията на секса, се обръща голямо внимание на нашата кожа. Кожата обгръща цялото ни тяло и е осеяна с нервни окончания, при допир импулса се предава и стига до мозъка, където ние възприемаме нежност, болка, допир, ласка и др.

В „Кама сутра” се отдава голямо значение на наслажденията на тялото – взаимното търпението и докосване на тялото. Към любовта водят импулсите на тялото и страстта на душата. Бокалът на любовта ще бъде винаги пълен ако се отпива с наслада и мярка. Влеченията на човека са душата, разумът и тялото. Привличането на душата поражда приятелството, на разумът – уважението, а на тялото – близостта. Преди обаче, да се впуснете в дебрите на „Кама сутра”, открийте какво все пак подлудява вашата половинка най-много, това е разковничето за синхрона помежду ви.