Мара Отварачката – милионерка и след развода

5
Добави коментар
kocet
kocet

Мария може и да се разделя с мъжа си Димитър Андонов, но остава със стабилен дял в накои от най-печелившите му фирми…

Мария може и да се разделя с мъжа си Димитър Андонов, но остава със стабилен дял в накои от най-печелившите му фирми, показа проверка на “ШОУ”.

Мария Панайотова Андонова все още се води управител в “Мираж Пропърти Мениджмънт”, която върти туристическия бизнес в Банско. Собственици на фирмата са Димитър Андонов и един от най-добрите му приятели – бизнесменът Калин Бошняков, който беше и кум на сватбата им.

Отварачката е назначена на поста управител със заплата 3 бона на 16 ноември 2008 г. – само три месеца след раждането на дъщеричката си Марая. Интересна подробност е, че по същото време фолкзвездата се е водила с прекъснати здравноосигурителни права.

През “Мираж Пропърти Мениджмънт” певицата управлява и петзвездния хотел “Вихрен палас”. Разследването на “ШОУ” паказа, че Мария има участие в още една фирма, свързана с недвижими имоти – “Амско кепитъл”, където се води и управител, и собственик. Затова в Банско се говори, че миньончето ще настоява за солидно обезщетение след развода.

Междувременно тези дни жълт вестник гръмна бомбата, че силиконовата певица е признала за връзката си със сина на милионера Добромир Гущеров – Христо. “Допускате ли, че пред жълта медия ще споделя нещо толкова лично?

Да, има мъж до мен и държа на него. Отношенията ни са прекрасни, а не посредствени, до каквито жълтите медии се опитват да ги принизят. Животът си е мой и не касае никого! Когато реша сама, ще разкрие кой е мъжът до мен”, заяви ядосана Отварачката.

Разследването на “ШОУ” показа още, че повечето колежки на Мара също са помислили за дните, в които вече няма да развиват музикална кариера. Например ДесиСлава е собственик в две фирми, последната от които е “Ай Ди Пи Медия”. Там тя е съдружничка с продуцента си Йовко Петров.

В “Ню Мюзик” пък си партнира с майка си Дженка Гайдарова. Именно през тази фирма минава издателската, рекламната и концертната дейност на ДесиСлава. Справка във финансовите отчети сочи, че за една година певицата е декларирала приходи в размер на 60 хиляди лева.

Малко по-богат е Азис, поне ако се съди по отчетните документи. Васил Боянов се води собственик и управител в “Антидот продакшън” – фирмата, през която минава заснемането на клиповете му и уреждането на концертите. Според финансова ревизия за последната година Азис е успял да спечели 98 хил. лв., от които е дал за заплати едва 6 хилядарки.

Макар и да участва в две дружества, Малина също е сред фолкизпълнителите, които са пропуснали да се осигурят здравно. Може би защото приходите, които певицата е декралирала, не са сред най-добрите. За една година Малина Станчева Манева е посочила, че е спечелила 46 хиляди лева.

Мария НИКОЛАЕВА

БЛИЦ

30/11/2011