Как да си забием шведка

1
Добави коментар
Poirot85
Poirot85

Гледали сме много реклами с шведки. И там те изглеждат направо перфектни. Много от мъжете по света дори смятат, че тези жени-викинги са най-красивите на земята. Е, ние може и да не сме съгласни, защото от българката по-хубава няма, но все пак решихме да направим допитване и да съберем повече информация за тях. Вярно е, че една жена става по-красива равно пропорционално на изпитата бира, но като оставим това настрана, ще ви покажем няколко интересни факта, свързани с русите богини от севера.

Събраната информация е от достоверен източник, така че може да не сте настроени скептично. Според него, шведките са всичко, за което си мечтае един мъж – те са високи, красиви, руси, атлетични и силни мръсници, само че на горките господа шведи им било трудно да общуват с тях, а точно тук на нас ни се стоплиха сърцата, защото винаги сме готови да помогнем.

Оказва се, че шведките не харесват своите сънародници от мъжки пол главно поради няколко причини:

Те са срамежливи.
Те са скръндзи и рядко канят момиче на среща.
Те са прекалено зависими от алкохола, за да водят разговор и често пият без мярка.
Няма пиячка = няма разговор.
Липсват им емоции от всякакъв характер.

В случай, че съдбата ви се усмихне широко и се срещнете с някоя шведка или пък с повече от една (ние все пак запазваме надежда, че шведската тройка не е само мит), като Астрид или Моа, или Ебба някой ден, по-добре е да сте запознати със следните съвети, за да имате по-голям шанс да я забиете.

Дръжте се като богаташ – за добро или лошо шведките си падат златотърсачки.
Правете се на DJ – шведките обичат хаус музиката, затова няма да е зле да се понаучите как да пускате музика или поне да сте в крак с новите тенденции в тези среди.
Поканете я на чаша чай – това е нещо като „Ела у нас, за да гледаме филм“ (нищо че нямам телевизор), но в по-нежен вариант.
Разкарайте провисналите джинси – шведите носят прилепнали джинси и да сме честни, изглеждат по-добре.
Винаги имайте алкохол под ръка – едно патронче във вътрешния джоб на сакото ще е добре дошло, защото може да превърне един скучен разговор в много оживен.
Всичко в Швеция е по-хубаво – запомнете и повтаряйте тази фраза, тя ще си свърши работата.
Заведете я в ИКЕА – това би било много подходящо за началото на нова връзка, защото ако издържите разходка там, то вие сте готови да издържите и китайски мъчения.
Бъдете учтиви – поемете палтото ѝ, придърпайте стола, направете ѝ комплимент или изобщо каквото и да е, само да е различно от каменното държание на шведите.
Вие направете първата крачка – мъжете от севера са стеснителни, затова жените им са свикнали да искат телефонния номер на някого. Изненадайте я, като вие първи поискате телефона ѝ.
„Go Dutch“ или другояче, предложете да си разделите сметката, макар да ви е ясно, че накрая вие ще платите цялата.

Няма 100% гаранция, че шведската мадама ще ви върже, дори да спазите без грешка всичките десет съвета, но поне няма да съжалявате, че не сте си опитали късмета.

Източник: AskMen