Детски приключенски лагери на Вила Горски кът

41
Добави коментар
Devedjiev
Devedjiev

В последните няколко години основен приоритет в дейността на Вила Горски кът е създаването на уникален детски лагер – детски туристически продукт, който  се превърна в номер едно на българския пазар.
НАЙ-ЯКИЯТ ДЕТСКИ ЛАГЕР Е НА ВИЛА ГОРСКИ КЪТ – ИЗВИКАХА ДЕЦАТА

Станете част от отбора 🙂 Това може да е Вашето приключение     Скъпи, приятели,Нашият детски приключенски лагер Ви предлага напълно разработена  анимационна програма с много и разнообразни игри и състезания, чрез която :•        Ви стимулираме да покажете най- доброто от себе си, попадайки в необичайни ситуации и екстремни преживявания•        Ви мотивираме да участвате в игрите и състезанията, като проявите своята съобразителност, ум, точност и бързина, инициативност и  творчески умения.•        Ви амбицираме да спечелите Голяма награда, която се определят от броя точки, които ще получавате от участието си в игри, състезания, хранене, дисциплина. Точките се сумират и така се определя победителят на лагера.•        Ви забавляваме по-различно – не заклещени пред компютъра у дома, а сред природата.•        Ви предлагаме условията, които ще Ви създават усещането, че сте сред  домашния уют.•        Ви помагаме да намерите нови приятели и повече самочувствие

Игри и анимацияЕкипът ни: амбициозни  млади хора( мъже и жени), с професионални умения, на които може да се доверите за всичко. Ние постоянно разработваме нови игри, така че колкото и пъти да посетите детския лагер, приключението всеки път ще е различно.·        Екстремни игри за смелост, бързина и точност: скално катерене, кула до небето  ( нареждат се  каси една върху друга с цел да се изкачиш до небето, без да паднеш), нощен преход (под светлината на звездите и тъмнината на нощта), снайпер (индивидуалното представяне е пряко обвързано с резултатите на отбора)·        Състезателни игри за съобразителност, инициативност и ум: ориентиране( да намериш пътя към целта с карта и компас), плетеница, „лов на лисици“ ( любителско радиозасичане, откриване на радиопредавател, наречен „лисица”, посредством радиоприемник)·        Забавни игри за артистизъм, самочувствие и сръчност:  театър, караоке, работете ръчички( изработване на кукли от плат, на глинени фигури и др.)Какво предлагаме още: зелени училища, езиков детски лагер, тийм билдинг, организирани фирмени и семейни мероприятия.

 

Зелено училище сред природата, обградено със зеленина, чист въздух и тишина, какво по – приятно място  за провеждане на учебни занимания !
При нас учението е забавление, под формата на игри учебния материал ще бъде усвоен по-лесно.
За удобството на учениците и техните ръководители детския лагер разполага с тридесет места, разпределени в двойни и тройни стаи, студия за четирима. Всички със собствен санитарен възел. Ресторант с четиридесет места и разнообразно меню и уютна учебна зала оборудвана с бяла дъска, компютри, мултимедийна система и интернет.

Езиков детски лагер

ESLAS Camp комбинира преподаването и ученето на английски като втори език чрез забавни, разнообразни дейности и вълнуваща приключенска програма. Нашият езиков детски лагер е предназначен за ученици от 9 до 14 години, които искат да доразвият знанията си по aнглийски език.
Чрез развитие на  умения   за говорене, слушане, четене и писане, учениците ще постигнат по-добри резултати в учебната програма. ESLAS Camp е създаден въз основа на използването на най-съвремени методи и подходи, характерни за чуждоезиковото обучение, като програмата обхваща 3 учебни часа дневно, в продължение на 6 дни седмично. Научете повече

 

Сплотяване на колективния дух не става само с работа, необходима е почивка.

Има много начини да си почивате. Един от тях е да останете заклещени в дивана пред телевизора и докато се усетите, пак е понеделник и Вие пак сте на работното си място. Но има и втори вариант, който ще предложим.
На 1200 метра надморска височина, на 17 км. от Асеновград в уютна обстановка, пред камината или басейна, как ви звучи ?
Игрите и състезанията в тиймбилдинга ще подобрят комуникацията във вашия екип. Ще преведем отбора ви през редица изпитания и ще накараме всеки един от вас да даде най-доброто от себе си.

Къде се намираме?На 17 км от  Асеновград по пътя за Пампорово и на 15 км от  Асеновата крепост по пътя за село Яврово, на 1200 м. надморска височина.