Помасажирай си носа и ще бъдеш богат!

1
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Упражняването на натист върху определени части от носа може да промени енергийното ни състояние. Точките, за които ще стане дума, са свързани с централната и периферната нервна система. При натиска им се променя психологическата настройка и физическата организация. Произтича също така корекция на биополето.

Методика: Масажът се прави по номерацията, посочена на снимката, с мекичката на кутрето. Натискът продължава не повече от 10 секунди върху всяка точка. След това масажът се повтаря и така в продължение на 10 минути. Правете процедурата час и половина преди сън и то на едно и също място в дома си.

№1 Изкачване по кариерната стълбичка. Въздействайки върху тази точка, представете си себе си в нов стол и на нова длъжност, където ще ви плащат повече и ще имате повече възможности за професионално развитие. Отпуснете се след това за 10 секунди.

№2 Наследство. Въобразете си, че от вас са доволни всичките ви роднини, а приятелите ви ви хвалят на свои познати.

№3 Взимане на кредит или връщане на дълг. Мислете си за това колко сте трудолюбив и как заслужавате едно или друго. Бъдете конкретни във въображението си – мисълта засилва процеса на психологическа корекция. Въображаемите образи могат да всеки път нови, но трябва да са убедителни.

№4 Печалба от лотарията. Мислете си какви сте късметлии, спомнете си някакъв девиз, в който не присъства думата „не“.

№5 Парична премия. Убеждавайте се, че сте личност, която заслужава награда за кариерни постижения или заради човешките си качества.

№6 Повишение на заплатата. Представете си, че работите много добре и шефът ви е доволен от работата ви.

№7 Промяна на отношението на другите към вас. На тази точка натискът трябва да е по-силен. Представете си, че от вас струят златни лъчи и ви правят дружелюбен и интересен човек.