Бетонови изделия

1
Добави коментар

Бетонови изделия

Искате да направите своята градина уникална? Колебаете се какви павета или тротоарни плочки да изберете? В този сайт ще намерите полезна информация за различните видове бетонови изделия, техните технически характеристики и къде се използват основно. Може да прочетете повече за начина на полагане на бордюри, публикувани са също така и полезни съвети и необходими инструменти при работа с павета.

Запитване за количество и цена на бетонови изделия на едро и дребно

Надявам се да сме ви полезни с нашите статии! Ако имате въпроси, чиито отговор не можете да намерите в сайта, нашите консултанти са насреща, за да ви помогнат! Вижте как да отправите вашето запитване за количество и цена на бетонови изделия от страницата: Направи поръчка.

 

Приятно четене!

Видове бетонови изделия:

Павета

С разнообразието си по форма, размери, цветове и повърхности, паветата са най-доброто решение за всяка градина. Ако желаете вашата градина да бъде уникална, това е правилният избор. С голямата си палитра от цветове и размери, отговарящи различните вкусове и потребности, Земелрок се наложи на пазара, като водещ производител на вибропресовани павета. В сайта може да намерите информация за различните модели павета, техните размери, повърхности и цветова гама.

Тротоарни плочки

Тротоарните плочки са алтернатива на паветата, но поради по-големия си размер, времето за тяхното поставяне е значително по-малко. С тях не могат да се направят впечатляващи картини, на какъвто ефект може да сме свидетели в градини, за чиито алеи са използвани павета. Тук може да намерите полезна информация за видовете тротоарни плочки, техните размери, къде намират приложение и цветовата им гама.

Паркинг елементи

Паркинг елементите са много добро решение за всеки паркинг, вътрешен двор и други места, подложени на високо натоварване. Те се характеризират с особенна издръжливост и лесно полагане, поради което са предпочитани пред алтернативни настилки. В категорията може да намерите подробна информация за видовете паркинг елементи, техните размери и предимства.

Бордюри

Тяхната функция е ограничаване на зоните за движение с разлика в нивото и за укрепване на краищата на настилката. Прочетете в категорията Настилки какви размери бордюри се предлагат на пазара, дали сме и полезни съвети за начина им на полагане, а при възникване на въпрос от ваша страна, може получите професионален съвет от обучен продавач-консултант.

Бетонови улеи

Бетоновите улеи служат за отвеждане на повърхностните води на тротоари и площади. В категорията улеи може да видите видовете и размерите бетонови улеи, които се предлагат на пазара и подходящите за тях стоманобетонни и чугунени решетки.

Бетонови тръби и ревизионни шахти

Бетоновите тръби се предлагат в различни размери, тяхната функция е изграждане на канализационна мрежа. Ревизионните шахти служат за наблюдение и дават възможност за почистване и ремонт на участъците на канализационната мрежа. В сайта може да прочетете за местата на които се предвижда поставянето на ревизионни шахти, съставните части на една ревизионна шахта и техните размери.

Бетонни тухли и бетонни блокчета

Бетонните тухли се използват основно за изграждане на шахти, но също така те са подходящи за зидане на огради, противоземетръсни шайби, ревизионни шахти фугирани зидарии и др. Предлагат се в един размер – 25/12/6 см. Ако се колебаете дали вашите потребности ще бъдат задоволени от бетонни тухли, прочетете повече за техните технически характеристики като тегло, брой в кв.м. и други. Бетонните блокчета представляват по-голям размер тухла – 40/15/20 см., или т.нар. бетонна тухла шестица. Най-често се използват за външни и вътрешни оградни стени  на селскостопански дворове и производствени халета. Научете повече за техният разход и други експлоатационни особености в категорията Зидария.

Бетонни колове и други бетонови изделия

Основната функция на бетонните колове е поддържане на оградата на градината. Повече информация за техните размери, както и за бетонни предпазни елементи може да откриете в категория Зидария. Бетоновите кашпи са подходящи за терасиране или изграждане на свободно стоящи стени. Те са чудесна декорация за вашата градина. Други бетонови изделия са стъпалата, те са идеалният елемент за изграждане на стълбища, подпорни и ограничителни стени както и за декоративни елементи.