Сглобяеми къщи: Модерна сглобяема къща с лесна поддръжка

3
Добави коментар

Тази къща може да е къщата на Вашите мечти. Тя е модерна. Лесно се поддържа. И не на последно място тази къща е изключително стилна. 

Къщата е проектирана от Marmol Radziner и се намира в Северна Калифорния. Тази сглобяема къща е изградена от материали, които не изискват голяма поддръжка и като цяло се подменят много лесно – бетонни подове, метални обшивки и т.н. Освен че са по-практични тези материали са с по-ниски цени от останалите.

Къщата е подходяща за уикендите и ваканциите – много лесно се въвежда в експлоатация, с минимални усилия от страна на обитателите.

Пред къщата е обособена покрита веранда с големина 70 кв. м., която осигурява външно пространство, подходящо за експлоатация независимо от атмосферните условия.

Пред входа на сглобяемата къща, под приятната сянка на огромен транспарант можете удобно да се настаните в зоната с пуфовете, разпростряла се пред външния басейн. Тази зона съвместява в себе си както изклкючително ярките модерни цветове на пуфовете, така също рустикалната масичка – дънер, приютили се под луксозните сенници. Няколко различни тенденции създаващи наистина уникален стил.

Съчетаването на луксозни и скъпи детайли със евтини – като например масичките от дънери, освен че придава стил на дизайна, намалява и цената за изпълнението му.

Прозорците на сглобяемата къщата се простират от пода до тавана – нещо характерно за модерния минималистичен интериор, какъвто е този. Мебелите са единствените цветни акценти, внасящи живот в спокойния интериор.

Зоната с камината е едно от най-използваните пространства в тази сглобяема къща. Това се дължи на факта, че собствениците са запалени кулинари и обичат да си устройват гурме пиршества около вграденото в камината барбекю. 

Цената на подобни сглобяеми къщи със сигурност не е ниска, но си заслужава.