Mъжете в леглото според хобито което практикуват

43
Добави коментар
news359
news359

Повечето жени негодуват от това, че партньорите им отделят прекалено внимание на хобито отколкото да обърнат внимание на тях самите.

Бъдете предпазлива към мъжете, които обичат риболова и разходки в гората за гъби. Те са ловци по природа, но се държат с уважение към дамата. В леглото не обича бързите неща и не му харесва, когато партньорът му показва прекомерна активност в леглото. Като на лов обича търпеливо да ухажва жената, преди да му застане на мишената.

Любителите на фотографията обичат да действат според настроението си. Често се оставят да ги води желанието за секс, а не чувствата. Такива мъже обичат да получават това, което искат.

Любителите на екстремните спортове са в постоянно търсене на адреналин и нови преживявания. Връзката с такъв човек е интересна и изпълнена с неочаквани приключения. Ако една жена иска да усмири такъв горещ любовник и да го вкара в леглото си трябва да хвърли доста усилие, за да му привлече вниманието. Внимавайте, защото такива мъже често не ги е грижа за контрацепцията.

Колекционерите обичат да говорят за себе си. За да разберете сексуалните му предпочитания трябва да откриете какво колекционира. Едно е сигурно колекционерите се наслаждават на детайлите – бельото, грима на една жена, защото ги възприемат като част от колекцията си. Вероятно е да говори доста за минали връзки и защо са се провалили, но в леглото е доста внимателен и изучават “находката си” сантиметър по сантиметър.

Любителите на автомобилите, бързите скорости и състезанията си падат по жени, които експериментират с външния си вид. Не отричат силикона, изкуствените мигли и удължените коси. Такъв човек получава несравнимо удоволствие, ако в леглото използвате различни секс играчки.

Според психолозите не си струва да се ядосвате, защото по-добре мъж с хоби от мъж, който не се интересува от нищо. Още повече, че нещата, които обича да прави в свободното си време издават характера и сексуалните му предпочитания./news359

Ню Йорк/САЩ