Cesare Paciotti – царят на обувките » shop Гид

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ценителите на дизайнерските обувки със сигурност са чували за Чезаре Пачоти, който е истински гений в създаването на безценните „бижута”. Ако не познавате марката, е време да научите за нея, защото тя се предлага и на българския пазар. Представител на бранда за страната ни е Юлиана Дончева, заедно със съдружниците си Даниела Димова и Румен Янков. Марката се появи в България още преди 3 години, а бутик на Cesare Paciotti може да откриете на улица ”Съборна” 14 в София.

Чезаре Пачоти е роден в Италия. Силната си привързаност и любов към аксесоарите дължи на родителите си, които са собственици на фабрика за обувки. Бащата на Чезаре – Джузепе създава своята компания още през 1948 година, стартирайки с мъжка класическа линия, наречена “Париж”.

През 1980 година Чезаре поема контрола над семейния бизнес, реализирайки своята първа колекция, която кръщава на себе си. Дизайнерът на обувки е работил заедно с едни от най-големите имена в италианската мода като Джани Версаче, Ромео Джили, Долче и Габана, Роберто Кавали.

Обувките, които създава италианският моделиер са като произведение на изкуството. Уникалният дизайн и фина изработка, съчетани с качествени материи ги правят любими на ценителите. В зимната колекция са използвани основно кожа и мек велур. Вниманието привличат питонов принт, дантела, капси и инкрустирани камъни. Както дамските модели, така и мъжките излъчват много класа и лукс.

Представяме ви есенно-зимната кампания на Cesare Paciotti. Лице на марката са красивите модели Анджела Линдвал и Марк Ванделу, които със страст и чувственост представят дизайнерските творения на Пачоти. Фотограф на кадрите е Sebastian Faena.

Автор: Делица Цонева