Яки подаръци за тийнейджъри » eMODNO да имам

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако някога сте се опитвали да намерите подходящ подарък за тийнейджър или тийнейджърка, най-вероятно  много бързо сте установили, че това не е никак лесна задача. Тийнейджърите понякога могат да бъдат доста капризни. Те често променят мнението си – това което харесват  днес,  може да не е това, което ще харесват следващата седмица или следващия месец.

Задачата се усложнява и от различните модни течения, от които те се влият, както и от техните индивидулни интереси. Tова, което обединява всички тийнейджъри, е желанието им да бъдат различни и да изпъкнат сред своите връстници. Ето няколко интересни идеи за подарък за тийнейджъри, които със сигурност ще бъдат приети с възторг.

Уникален NOOKA часовник, който представя времето по нов начин – много по-близък до интуитивното възприятие на поколението израстнало във времето на компютърния бум.

За завършена визия часовникът Nooka може да се комбинира и със силиконов Nooka  колан в предизвикателен неонов цвят или пък със симпатично NOOKA човече, което служи както за поставка на часовника, така и за декорация на тийнейджърската стая.

Цялата гама от часовници и аксесоари Nooka можете да откриете в онлайн магазина на www.titkitakaood.bg .