Неизменният мъжки аксесоар: вратовръзката

33
Добави коментар
modatadnes
modatadnes

На официално събитие, как може официалната риза да изглежда стилна и елегантна, без вратовръзка? Винаги има нещо в това парче от плат, което постоянно се променя с всеки сезон в света на модата. Всеки човек трябва да има атрактивна колекция вратовръзки в гардероба си за да изглежда добре в официален стил. Днес, ние ще разгледаме тенденциите при вратовръзките този сезон.

Коприната е основния плат във всички маркови вратовръзки, защото възелът им се получава лесно и изглеждат много добре. Обикновената лъскава текстура на връзките се съчетава със светли и тъмно оцветени ризи. Избягвайте полиестер и памук, тъй като те губят цвета си с времето.

Изборът на десен – твърди материи, райета и геометрични мотиви са в тенденциите за този сезон. Тъмно цветни връзки вървят добре с обикновени ризи, раираните връзки изглеждат добре със светли цветни ризи.

Размерът на шарките също се отразява на нивото на официалност, а правилото е по малко, по-официално.

Ширината на вратовръзката трябва да балансира с реверите на костюма. За да бъде вратовръзката в баланс, задръжте широкия и край срещу най-широката част на ревера на сакото. Вратовръзка не трябва да бъде по-широка, отколкото ревера

По отношение на възрастта – съвременния дизайн, като ивици и флорални мотиви са подходящи за възрастни и на средна възраст мъже, а строги и с геометрични мотиви отиват на мъже под 30 години. Ярките цветни връзки (флуоресцентни) са за тийнейджърите и младите момчета.

Вратовръзката е елемент от облеклото ви, който разкрива най-много за вас. Вратовръзката е Вашият личен подпис, той ви дава възможност за себеизразяване, индивидуалност и отличителност.

А знаете ли как да връзвате вратовръзката си? Ако не – ето ви малко полезни сайтове с илюстрации и видео >>